Gold for greatness babsen & sprekers

met een tintelend gouden trouw randje

Gold for Greatness MF

EEN PLATFORM
Voor woordkunstenaars die niet in een hokje passen
Voor verbinders die niet tussen ‘gewone’ lijstjes horen te staan
Voor sterren van sprekers met een gouden stem en een nog groter hart.

EEN PODIUM
Puur en gericht op kwaliteit, lef en eigenheid!
Al deze gouden stemmen mocht ik inspireren, naar een hoger level tillen en ze nog meer laten stralen dan ze al deden! Met elkaar hebben we dieper gedoken, hoger gevlogen en de wereld van trouwen een upgrade gegeven!

Op deze pagina staat de crème de la crème

van verbinders in Nederland.

Vol trots stel ik ze aan jullie voor!

Scroll snel verder voor gouden stemmen die ik met heel mijn hart aanbeveel!

BRUISEND BEZEGELEN

Mag ik veelbelovend verbinden en onwijs ontroeren op het meest magische moment? Daar waar de liefde bruist, ieders hart raken en jullie dag met goud en glitter omranden…

ZEG HET MET LIEFDE

Rake woorden, vrolijke woorden, gevoelige woorden maar altijd met de juiste toon, sfeer en finesse. Ik puzzel net zo lang door totdat ik ook jullie ideale mix weet te vinden. Beloofd!

Samen met roos

De liefde voelbaar en uitgesproken in woorden, het echte verhaal – jullie verhaal. Op momenten kwetsbaar en klein maar natuurlijk ook uitbundig met passie. Recht uit het hart,
jullie hart in.

Fotografika

SASKIA KLAVER

Samen op weg naar jullie droomceremonie!
Met mij krijg je een stijlvolle, interactieve ceremonie met humor, bomvol met liefde, anekdotes en aandacht voor details.

Ondernemer in beeld

SABINE VAN WIJK

Laten we jullie verhaal, liefde en leven, het podium geven. Bomvol geluk, op een manier die raakt, met een warm hart en enthousiast hoofd. Met een zon die straalt en een glinstering die ik zie in jullie ogen!

BABS JONQUILLE

Recht uit het hart, stralend en kleurrijk. Persoonlijk, vol emotie van geluk. Jullie in de spotlight, in alles! Zijn jullie ondernemend, vol energie en ook nog eens familiemensen? Let’s meet!

TRUE LOVE WEDDING

Kiezen jullie voor het leven vieren, het échte verhaal waarin randjes mogen worden opgezocht en verre van standaard is? Dan zijn wij misschien een True Love Match!

SPREKENDE LIEFDE

Als jullie trouwambtenaar beloof ik jullie een ceremonie zo uniek en persoonlijk als jullie favoriete Spotify-afspeellijst, met liefde, lachen en een flinke dosis sprankeling!

SAY YES CEREMONIES

Een Say Yes Ceremonies-ceremonie verzekerd jullie van een sprankelende ceremonie waar de liefde vol plezier verteld en gevierd mag worden.

De trouw-vinoloog

Voelen, beleven, ervaren.
Een ceremonie die prikkelt met de perfecte balans tussen lichtvoetig en gewichtig, verbindend en met liefde. Laten we kennismaken!

Jullie moment

Zien jullie door de bomen het bos ook niet meer in het vinden naar een trouwambtenaar die helemaal bij jullie past ? Stop dan nu met zoeken en klik door naar mijn site. Tot snel!

Patricia Trouwambtenaar

Zijn jullie levensgenieters, grappenmakers, flapuiten of sociale dieren…. Dan kunnen we weleens een goede match zijn. Daar hou ik namelijk van…

TINTELENDE TEACHINGS

TINTELENDE TEACHINGS

Ontdek het scala van krachtige trainingen die ik door de jaren heen heb ontwikkeld en geperfectioneerd. Stuk voor stuk zijn ze doordrenkt in de essentie van groei, vooruitgang en kwaliteit! Mijn enthousiaste, inspirerende en eerlijke coaching heeft mensen laten schitteren als nooit tevoren, onthuld wat verborgen lag en hen in staat gesteld om hun glans te laten stralen!

Zoals bovenstaande film van het jaartraject laat zien is elke training een Ode aan echt potentieel! Klaar om te ontdekken wat Tintelende Teachings voor jou kan betekenen? Klik hier voor meer informatie!

Ik wens jullie met elkaar onvergetelijke momenten

bomvol liefde

Mijn liefde om op grote schaal mensen te raken, verbindingen te creëren en groei te stimuleren, wil zich blijven uitbreiden. Vanuit mijn diepste motivatie wil ik niets liever dan de wereld van LIEFDE in beweging blijven zetten.

Het dringt, duwt en dreunt.
Het sluipt, slurpt en zingt.
Het roept, roert en raakt.

Mijn agenda zit overvol en eerlijk is eerlijk, mijn tarieven passen niet in ieders budget.

Met liefde zet ik sterren die een deel van hun opleiding tot spreker bij mij hebben gevolgd, in the spotlights. Want voor mij zijn ze GOUD en ik hoop dat ze dat ook voor jullie zullen zijn!

STERREN zie je namelijk het best als ze mogen STRALEN!

-X- Marielle