say yes ceremonies

Courtney Beumer

Laten we de ceremonie bruisend en levendig maken. Laat mij jullie verhaal vertellen op een manier dat perfect past, zoals jullie perfect passen. Op een manier waarbij jullie zelf verrast worden. En een manier waar romantiek en liefde alle ruimte krijgt, maar ook een dikke vette glimlach op iedereens gezicht van begin tot eind aanwezig is.

De bruiloft begint vaak met de ceremonie als eerste ‘big moment’. Bij mij is dit een moment voor precies laat zien waarom iedereen op jullie datum ‘Ja’ (of Sí, want trouwen in Spanje is tevens een specialiteit) van jullie horen. Dat is waar ik passie voor heb, en waar ik veel mensen mee mag maken.

Elke leverancier die jullie zorgvuldig selecteren en betrekken bij jullie bruiloft, moet een leverancier zijn die zich voor de volle 100% inzet. Selecteren jullie mij als trouwambtenaar, zijn jullie er van verzekerd dat jullie er een fan bij hebben. Dit laat ik jullie graag persoonlijk ervaren, al vanaf de eerste kennismaking. Via mijn website kun je deze eenvoudig aanvragen én lees je meer over mij, mijn werkzaamheden en wat bruidsparen over mij zeggen. So let’s meet!

Liefs Courtney

in 3 woorden

Liefdevol - sprankelend - vol plezier

MET GOUD AFGEVINKT:

TINTELENDE TOUCH UP

JAARTRAJECT


IMG_3058

Wacht niet als het hart een verlangen kent,

vandaag is de garantie en morgen het cadeau.

Warme aanbeveling

Recht uit het hart

“Haar ogen spreken vertrouwen, haar mond verteld met goud. Haar verwoordingen laten je duizelen en als je denkt te vallen, zal zij je vangen! Deze avonturier in het leven en de liefde zal je blijven verbazen, omarmen en alles wat je voelt is veilig bij haar. Courtney raakt, verwonderd en is ook nog eens een plaatje om te zien!

Als jullie Yes zeggen met Courtney zal het onvergetelijk worden, zal ze voor altijd een plekje houden in jullie hart en dein je mee op haar golven vol gedrevenheid en het lef om je hart altijd te volgen!”

-X- Mariëlle