Voor gemeenten die willen dat hun trouwambtenaren

het verschil maken!

Voor jou, die wil verwonderen en verbazen.
Voor jou omdat je wil raken en laten glunderen.
Voor jou, de BABS die wil verdiepen, groeien & ontwikkelen!

Tintelend Trouwen in-company training

de waarde van een goed verhaal is onbetaalbaar!

Met een combinatie van aanstekelijk enthousiasme over de schoonheid van verhalen, pure passie voor mensen en hun drijfveren help ik jou om jouw als trouwambtenaar die touch up te geven waar je naar op zoek bent.

Door heel goed te luisteren naar de vraag achter de vraag, het antwoord achter een antwoord te horen of te luisteren naar wat niet wordt gezegd kom je tot nieuwe inzichten. Ondertussen verlies je nooit uit het oog waarvoor en voor wie je doet wat je doet, pellen we verhalen af tot de naakte kern en alle doelen die daarbij horen.

Weg met uiterlijk vertoon, onnodige opsmuk of doodlopende zijwegen. Welkom aansprekend echt verhaal wat inspireert, motiveert en bezielt! Welkom verhaal vol brede zinnen en indrukwekkende impact wat raakt en mensen in beweging brengt!

Maak het verschil!

Iedereen heeft een verhaal te vertellen. Trouwambtenaren in het bijzonder. Maar niet iedereen is een verhalenverteller. Niet elk verhaal is een verhaal. En niet elke spreker is zich bewust van zijn/haar eigen intenties waardoor de verhaal niet aan komt, niet blijft hangen of niet zal worden naverteld.

Gemeentes kunnen hier met hun BABSen het verschil in maken.

Missie

Een goed verhaal boeit, geeft energie en inspireert. Het zorgt voor houvast en richting, saamhorigheid en verbinding.

Een goed verhaal raakt, motiveert en zorgt voor betrokkenheid. Goede verhalen verteld door passievolle sprekers smeden mensen en warmen het leven. Zodat het een hou-vast wordt, iets om naar terug te grijpen als de heimwee borrelt of de volgende mijlpaal voor de deur staat. Het brengt gevoelens die in een bureaula verstopt lagen tot leven en prikkelt de verbeelding.

Ik wil jou leren om met de juiste intentie unieke verhalen te vertellen en je laten inzien waarom je doet wat je doet waardoor jij het verschil kan maken.

What's in?

 • Boeien, binden & op avontuur gaan
 • Geuren & Kleuren
 • Vertalen & Vertellen
 • Mogelijkheden & Moeilijkheden
 • Verwonderen & Verbazen
 • Nat versierde wangen & Glunderende Koppen
 • Blijven hangen & thuis aankomen

AND MORE…

IN HET KORT:

Echt. Lekker duidelijk. Doelgericht. Puur. Prikkelend waar nodig. Confronterend. Verfrissend. Verrassend. Vernieuwend.

EXTRA'S:

 • Uitgebreid luxe werkboek voorzien van lesmateriaal
 • Notitieblok
 • Schrijfmateriaal
 • Oneindig veel voorbeelden
 • Uiteenlopende tips & tricks

Samenvattend:

Een Touch Up gericht op de inhoud van jouw verhaal. Met de nadruk op doen i.p.v. luisteren!

Doe als gemeente uw BABSen een cadeau!

Laat ze leren mét en van elkaar!

Nog even over mij:

Mijn naam is Marielle Bouw. Trouwambtenaar, verhalenverteller en woordentovenaar in hart en ziel. Ik hou van verhalen vertellen. Van het leggen van lijntjes met mensen die luisteren, van het avontuur, van de kans om het verschil te mogen maken.

Ik hou van de kracht van verandering, van de liefde voor liefde, van de lach van geluk. Maar ook van een trillend hart, van de herkenning in mensen, die heel anders, maar toch zijn net als ik omdat ons hart van hetzelfde glundert.

Ik hou van het vanzelfsprekende wat eigenlijk juist zo bijzonder is. En daar letters aan geven. Ik hou van verhalen. En ik hou van vertellen. En ik deel het graag met jullie!

Breng de trouwambtenaren in uw gemeenten naar een hoger level

Er wordt gewerkt aan de hand van een casus die de deelnemers zich van te voren eigen maken. De uren zullen zich vullen met informatie, oefeningen in spreken en schrijven verdiepende vragen en voorbeelden!

Waar? In uw stadhuis of op een door u gekozen locatie?

Wanneer? In overleg is alles mogelijk!

Kosten? Graag voorzie ik u van een offerte op maat, afhankelijk van het aantal deelnemers, locatie en mogelijkheden. 

Claim hier jullie maand:

Fotocredits: Memories by Marleen (dikke aanrader!) Wedding Couple: de te gekke lieve mooie tot in de puntjes verzorgde Marten & Marjolein