De trouwvinoloog

Priscilla

Liefde overkomt je maar om een huwelijk succesvol te maken is goede wijn een must.

Mijn naam is Priscilla de Vries en ik ben de trouwambtenaar die weet hoe te raken met woorden en zinnen. Jullie verhaal vertel ik op een sprankelende wijze die boeiend is, die raakt en eenieder doet beseffen; dit is wat liefde is.

Het concept van de Trouwvinoloog is uniek. Als enige trouwambtenaar ben ik instaat om jullie liefde te vertalen in een wijn die jullie verhaal verteld. Tijdens het kennismakingsgesprek breng ik aan de hand van een proeverij jullie smaakprofiel in kaart.

Met het liefdesverhaal, het smaakprofiel en de input van jullie dierbaren ga ik opzoek naar de lovestory wijn. Tijdens de ceremonie presenteer ik de lovestory wijn als een rode draad door de speech. Ik vertel jullie verhaal, verwoord jullie liefde en betrek jullie gasten op unieke wijze. Nee geen bloemlezing over wijn maar een speech die het hart weet te raken. Niets liever dan dit doe ik. Mensen op het puntje van de stoel zetten vanaf de start.

Zijn jullie het bruidspaar die durft te gaan voor die zinderende ceremonie, waarin we diep duiken en het verschil maken? Wacht dan niet langer en laten we kennismaken.

Liefs Priscilla

in 3 woorden

Verbindend - sprankelend - vertrouwd

MET GOUD AFGEVINKT:

TINTELENDE TOUCH UP

JAARTRAJECT


AFFE5D7D-F7B4-4A6D-9729-EFDEB5973017

'Er zijn geen grote vuren die ons koude hart verwarmen het zijn de kleine vonkjes die het doen' - Toon Hermans

Warme aanbeveling

Recht uit het hart

“Zodra Priscilla je aankijkt voel je je thuis! Haar blikken, woorden en stem voelen vertrouwd. Ze is oprecht betrokken, leeft het leven, proost met wijn maar kan ook de moeilijke momenten verwoorden op een manier die je op je benen laten wiebelen.

Dit heerlijke mensen-mens zal je verbazen en verrassen. Ze zal verwoorden waar je zelf geen woorden voor kan vinden en met haar heerlijke lach zal ze zo vertrouwd voelen dat het lijkt alsof jullie er een nieuwe vriendin bij hebben. Wat een kanjer, wat een lieverd, wat een BABS! En trouwens, ook als je geen wijn drinkt ben je bij haar in meer dan goede handen!”

-X- Mariëlle