trouwambtenaar patricia

Patricia

Als jullie een gezellige trouwambtenaar zoeken met humor en een nuchtere kijk op het leven, niet te klef of zweverig, dan kan ik jullie liefdesverhaal vertellen met ruimte voor een traan maar ook zeker met een gezonde dosis humor en pit!

Van je trouwdag wil je natuurlijk de mooiste dag van je leven maken! Een belangrijk onderdeel van je trouwdag is de trouwceremonie, maar dit is voor de meesten ook het spannendste onderdeel. Een persoonlijk verhaal dat mag je zeker verwachten, maar dat beloven wij je allemaal.

Ik help je graag om jullie trouwceremonie een fijn en ontspannen onderdeel te maken van jullie geweldige dag. Ik vind namelijk dat je trouwceremonie helemaal bij jullie moet horen helemaal aansluit bij de rest van jullie dag. De juiste sfeer is daarbij heel belangrijk. Ik doe dit graag in informele ontspannen setting, met humor, een nuchtere kijk op het leven maar er mag ook best een traantje gelaten worden.

Daarom ga ik graag met jullie om de tafel zitten om zo de trouwceremonie van je dromen te ontwerpen en in te richten zoals jullie dat in jullie hoofd hebben, waarbij dierbaren eventueel ook een rol kunnen spelen. Helemaal in de juiste sfeer zoals jullie dat willen, waar jullie maar willen, en wanneer jullie maar willen. Op het strand bij de opkomende zon, of tijdens jullie feest in de late uurtje in een kasteel. You name it… het is jullie feestje!

Liefs Patricia

in 3 woorden

Gezelligheid - humor - pit

MET GOUD AFGEVINKT:

TINTELENDE TOUCH UP

 

 

Fotostudio Zandvoort

You know you’re living right when you wake up,

brush your hair, and confetti falls out! - Katy Perry

Warme aanbeveling

Recht uit het hart

“Vanaf het eerste moment voel me haar rust op. Patricia luistert naar wat niet wordt gezegd en ziet wat ogenschijnlijk onzichtbaar is! Maar vergis je niet, want als ze op dreef is komt haar heerlijke humor, pit en doortastendheid om de hoek heen kijken en zal ze je raken op een manier die je nooit meer vergeet!

Zoek je een BABS met het hart op de juiste plek, een schat bij wie je je verhaal kwijt kan en iemand die jullie liefde naar een hoger level weet te tillen? Dan ben je bij Patricia op het juiste adres!”

-X- Mariëlle