Saskia Klaver

Saskia

Als je zoekt naar een ceremonie die voelt als een feestje. Met daarbij een blonde stijlvolle dame die heerlijke gepaste humor in het persoonlijke verhaal gooit. Die de mensen eert die we er zo graag nog bij hadden gezien en de mensen in het zonnetje zet die dat zo verdienen. Daar waar zelfs de man tissues nodig heeft en de foto’s van de fotograaf onderkinnen laten zien van het lachen. Als je dat zoekt, die diepgang?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Ik ben een echt mensen-mens die met humor en stijl op zoek gaat naar die woorden die jullie een brok in de keel geven en een glimlach van oor tot oor. Iemand die voelt als een vriendin waardoor je gemakkelijk met mij informatie durft te delen.

Je kiest voor mij als je de ceremonie minstens zo belangrijk vindt als de rest van de dag, waarbij interactie is, waar kinderen of andere dierbaren een rol kunnen krijgen op een manier die bij hen past en je echt het gevoel zoekt alsof we de ceremonie met zijn állen vieren.

En als jullie helemaal ontzorgd willen worden dan ben ik er ook als jullie professionele ceremoniemeester!

Liefs Saskia

in 3 woorden

Stijlvol - Enthousiast - professioneel

MET GOUD AFGEVINKT:

TINTELENDE TOUCH UP

 

Esther Hardon Fotografie

For marriage memories, as beautiful as your wedding

Warme aanbeveling

Recht uit het hart

“Ik moest Saskia even leren kennen. Want achter die mooie zelfverzekerde verschijning zit een nog veel mooier mens! Kwetsbaar, lief en een enorme doorzetter! Zij gaat voor wat ze wil! Zij weet als geen ander dat liefde niet vanzelfsprekend is, dat de keuzes die je maakt in het leven, niet altijd de keuzes van iedereen zijn. Maar dat als je kiest vanuit je hart, je dan altijd het juiste doet! Voor mij is zij  hier een voorbeeld in!

Als Saskia tijdens jullie ceremonie spreekt of als weddingplanner de touwtjes in handen heeft, kan je vertrouwen op een zeer grote mate van inzet, sprankelend enthousiasme en een heerlijke energie! Deze fashionista met haar hart op de tong is zoveel meer dan een prachtige buitenkant en geloof me, haar wil je leren kennen!”

-X- Mariëlle