samen met roos

Roos

Jullie bruiloft, dé dag dat jullie jullie liefde en leven samen vieren. Een geweldige mijlpaal. Tijdens jullie ceremonie, een explosie aan liefde. Het moment waar jullie stil staan bij wat jullie voor elkaar voelen. Waar we woorden geven aan alles wat jullie verbindt. De allerliefsten om jullie heen overspoelen met een golf van liefde en ze betrekken bij dit hele speciale moment.

Met mijn warme en liefdevolle persoonlijkheid is het mijn missie een ceremonie voor jullie te creëren waarbij ik jullie verhaal zal vertellen op een manier die bij jullie past. Door in jullie leven te duiken en in korte tijd dicht bij jullie te komen, klopt elk detail en is het precies zoals het moet zijn. Of het nu gaat om een intieme ceremonie of een groots spektakel, ik zal er voor zorgen dat elke moment puur en echt is. Waar de verbinding voelbaar is en jullie liefde centraal staat.

Samen verbinden, samen creëren, samen de liefde vieren… Samen met Roos.

Liefs Roos

in 3 woorden

Oprecht - warm - betrokken

MET GOUD AFGEVINKT:

TINTELENDE TOUCH UP

JAARTRAJECT

foto 1 van 3

Jullie liefde is mijn inspiratie

Warme aanbeveling

Recht uit het hart

“Roos heb ik zien veranderen van een bescheiden ietwat verlegen vrouw tot iemand die straalt en compleet in haar kracht staat. Zij kreeg meer en meer het vertrouwen in zichzelf en wat ze kon en dit werkt zo enorm ongelofelijk in haar voordeel! Ze heeft haar vleugels gespreid, is er vol voor gegaan en vliegt inmiddels hoog! Wat ben ik hier blij mee want zij is een aanwinst in de wereld van liefde!

Wat een kanjer. Wat een lieverd. Wat een talent! Hoe zij met woorden gevoel weet te beschrijven raakt en maakt het moment onvergetelijk.
Roos is het type vrouw die je als vriendin wilt hebben: Loyaal, trouw, lief, gek, enthousiast, eerlijk en met een waanzinnige energie! Ze doet wat ze zegt en zegt wat ze belooft!

Kiezen jullie voor Roos als jullie BABS dan ben je verzekerd van een ceremonie bomvol liefde!”

-X- Mariëlle