True Love Wedding

Jeanette

Duidelijk, zakelijk en met een grote mond! Zo zien mensen mij wellicht in eerste instantie! Oja, én met een grote boezem en vette tattoo’s… Maar wat als ik je vertel dat een heel klein hartje, een onzekere kant en dikste tranen nooit ver weg zijn? Wat als ik je zeg dat als ik een super heldin zou zijn, dat ik dan degene ben van wie de cape tussen de deur blijft hangen?

Mijn naam is Jeanette! Trotse eigenaresse van True Love Wedding! Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand en Weddingplanner! Logisch, want deze Sucker for Love houdt van de liefde, van de romantiek en wil kwaliteit leveren in alles wat ze doet! Je zou me kunnen omschrijven als een tikkie rebels, rauw en romantisch. Ik hou van chique, van echt, van een mooie buitenkant en een nog veel mooiere binnenkant. Energie krijg ik van mensen met mooie plannen (en ook van nieuwe tassen en schoenen!) Ik sta altijd aan maar plaats je mij met mijn billen op het strand van Kreta dan kom ik tot rust!

Mijn missie is zorgen dat iedereen de meest liefdevolle dag kan vieren op de manier zoals jullie liefde dat verdient! Daar ga ik voor! Zullen we dat samen doen?

Liefs Jeanette

in 3 woorden

Quirky, Classy & Brutally Honest

MET GOUD AFGEVINKT:

TROUW AAN JEZELF

TINTELENDE TOUCH UP

COACHING 1:1

Roy van der Wens
Roy van der Wens

If the love is true, nothing else matters

Warme aanbeveling

Recht uit het hart

“Zo stoer, daadkrachtig en sterk van buiten… Zo lief, zacht en kwetsbaar van binnen… Jeanette is zoveel meer dan een goede zakenvrouw. Ze heeft haar hart op de juiste plek, zal voor je door het vuur gaan en heeft altijd haar eerlijke hart op de tong! Ze zeggen weleens ‘You love it or you hate it’.

I love it! Echt I do!!!

Want als je bereid bent om achter haar grote bril en mooie tattoo’s te kijken zie je een vrouw die je wil leren kennen. Aan wie je jouw verhaal vertrouwd verteld en bij wie de organisatie van jullie dag in juiste handen is!”

-X- Mariëlle