Jullie gaan trouwen!

Wil jij uitspreken wat zo vaak onuitgesproken blijft?
Op een manier die verbindend raakt en het kippenvel op je armen laat verschijnen terwijl trotse tranen je wangen versieren?

Puur omdat jij weet dat trouwen zóveel meer is dan alleen JA zeggen?

Hands up als...

  • Jullie geen suffe, saaie, onpersoonlijke toespraak willen
  • Jullie liefde verwoord mag worden in een verhaal
  • Jullie gevoel van houden van, koesteren, geluk & vertrouwen verteld worden maar je niet weet hoe!
  • Jullie hulp nodig hebben bij het onder woorden brengen van wat je nu daadwerkelijk voelt
  • Jullie de ceremonie eigenlijk misschien wel het belangrijkste van de dag vinden
  • Jullie iemand zoeken die zó vertrouwd voelt dat je daar tegen durft en wilt vertellen over waarom jij ja zegt tegen je grote liefde!
  • Jullie je overwhelmed voelen door het grote aanbod van trouwambtenaren

Ja herkenbaar?

Dan hoef je niet langer te zoeken!

Jullie reis langs de liefde die je voor elkaar voelt kan namelijk NU beginnen zodat je met plezier, geluk en verbinding toe kan leven naar dat mooie moment van JA zeggen! Zodat niet alleen dát moment waanzinnig is, maar ook zodat de voorbereiding 1 groot feest van liefde en herkenning is! Hoe heerlijk!

Stel je voor dat jullie tijdens een goed glas wijn samen het liefdevolle huiswerk in duiken, samen herrinneringen ophalen, de brok in je keel al voelen en met een dikke glimlach terug denken aan hoe het ooit begon!

Dat je hierdoor alsgeen ander voelt waarom jij JA wil zeggen…
Je daardoor nog meer uitkijkt naar jullie mooie dag…
En je in vol vertrouwen uitkijkt naar jullie eigen verhaal? Dat je niets liever wilt dan een uur lang genieten van jullie geluk vertaald in een liefdevolle toespraak die zo persoonlijk, raak en verbindend is dat je het never nooit meer zal vergeten?

...dit is mijn prachtige werk als trouwambtenaar!

Een magische ceremonie...

Samen zetten we die sneltrein van het leven even stil. We gaan terug naar de pure kern en liefdevolle essentie. Om uit te spreken wat zo vaak onuitgesproken blijft tegen elkaar en tegen de mensen die onderdeel zijn van jullie geluk. Laten we ook hèn in het zonnetje te zetten. Dit alles zodat jullie en de liefste mensen om je heen na de ceremonie met een WAUW gevoel de setting verlaten met dit moment als een gouden lijstje in het hart!

En geloof me, dit kan ook bij jullie! Als je maar de juiste persoon vindt om gevoel te vertalen, die samen met jullie bouwt, spart en geniet. Iemand die samen met jullie liefde op papier giet. De mijlpalen uitroept maar ook de hoekjes af niet vergeet. Wat dat is het échte verhaal. Dus als je zoekt naar iemand die jullie de schoonheid van het bijzondere vanzelfsprekende laat zien, iemand die met je zoek én creëert? Here I am!

Je hoeft het niet alleen te doen! Ik ben er voor jullie!

Mijn werk als Babs...

Elk hart heeft een verhaal en ik geef ze graag de letters die ze verdienen! Elk verhaal verdient verteld te worden want verhalen verbinden als geen ander: ze smeden mensen en warmen het leven. Met jullie verzamel ik meer dan voldoende letters om aaneen te rijgen tot ontroerende zinnen die raken. Ik combineer de liefde voor mensen met de passie voor verhaal en onvergetelijke momenten. Zodat het een hou-vast wordt. Iets om naar terug te grijpen als de heimwee borrelt of de volgende mijlpaal voor de deur staat. Laat me júllie verhaal vangen in woord zodat we herinneringen voor later NU maken!

meer over mij

Mijn naam is Marielle Bouw-Koller, beëdigd trouwambtenaar en ceremoniespreker. Als verhalenverteller bezit ik de gave van zien wat niet wordt gezegd, van verwoorden waar geen letters voor bestaan, van afstemmen op de ander en de ander binnenlaten in hun eigen hart. Van daaruit weet ik stem en taal te vinden voor hetgeen zo vaak onuitgesproken blijft. Met mijn hart als zintuig schrijf ik jullie verhaal, spreek ik met grote liefde voor liefde en straal ik van enthousiasme. Ik blijf aandachtig luisteren met mijn ogen tijdens de reis langs jullie liefde en inspireer om met lef te verbinden.
Met elkaar… Vanuit het hart!

Trouwen is een investering in jullie gezamenlijke leven

Met Tintelend Trouwen investeren jullie in ‘samen’.

Wat mag je verwachten?
♡ Een uitgebreid kennismakingsgesprek in Nijkerk
♡ Liefdevol speciaal ontwikkelt uniek huiswerk voor samen, voor de gom en voor de bruid! Maar ook voor de getuigen én de liefsten
♡ Een zeer uitgebreid inhoudelijk gesprek over alle ins & outs van jullie liefde (doe die horloges maar af)
♡ Het schrijven en creëren van jullie persoonlijke toespraak bomvol details
♡ Het eventueel halen en indienen van de trouwakte bij betreffende gemeente
♡ Een onbetaalbare waanzinnige WAUW ceremonie waarbij jullie liefde is omgezet in woorden
♡ Een ‘tintelende’ verpakking van de geschreven toespraak cadeau
♡ 10 (!!!) jaar ervaring als trouwambtenaar, spreker, gevoelsvertaler & inspirator!

Ik vertel niet alleen jullie verhaal… Nee, ik klim erin, voel en beleef het!
Dát maakt het moment onvergetelijk; zowel voor jullie als de aanwezige gasten.

Zet de eerste stap!

Via het contactformulier zet je de eerste stap! Na een uitgebreide en persoonlijke kennismaking in Nijkerk bepalen jullie of ik de persoon ben die jullie liefde mag vertalen met een op maat gemaakte toespraak! Jullie hebben er vanaf dat moment eigenlijk een nieuw beste vriendinnetje bij, want we gaan veel (heel veel) samen delen! Maar misschien wil je nog meer weten? Lees dan snel verder ==>

De investering voor mij als jullie Babs!

Jullie krijgen van mij ongelofelijk veel als het gaat om ervaring, passie, bevlogenheid en de wil om het verschil te maken.
Maar… ik vraag van jullie ook veel. Denk aan inzet, de wil om te delen, diep duiken, ver reiken, gezelligheid en vertrouwen. Met andere woorden… Ik ben er niet voor iedereen!


Mijn ideale bruidsparen zijn toffe lieverds die een bijzonder verhaal te vertellen hebben. Bij voorkeur is één van de twee zelfstandig ondernemer omdat ze buiten de lijntjes willen leven, hun talenten willen benutten en zich aangetrokken voelen tot de vrijheid en het avontuur wat ondernemerschap biedt. Ze staan midden in het leven, hechten waarde aan zelfontwikkeling, willen bewust delen, nemen initiatief en hebben een goede zelfreflectie. Ze willen verbinding vieren met de mensen die hier onderdeel van zijn. Zij gaan voor de kern, voor de essentie, voor beleving.
Ze durven stil te staan bij de homeruns en de hoekjes af van hun leven en willen hier woorden aan geven zodat het een herinnering wordt om op terug te vallen als heimwee borrelt of nieuwe mijlpalen voor de deur staan! Herken jij jullie hierin? Dan zouden wij zo maar eens de juiste match kunnen zijn!

In een vrijblijvende persoonlijke kennismaking vertel ik meer. Wat we gaan doen en waarom, hoe we dat samen doen, wat daarin jullie en mijn belangrijkste speerpunten zijn en werken we uiteindelijk toe naar dat bijzondere moment. Zo wordt niet alleen jullie trouwdag een hoogtepunt, maar ook de weg ernaar toe zorgt voor een brede glimlach en een gelukzalig gevoel dat zich nestelt in jouw binnenste jou, zodat dat gevoel terugkomt in de verhalen die we delen met jullie liefsten…. Júllie verhaal!

En dat verhaal heeft tijd nodig…. En kennis en ervaring! Dat is wat ik jullie kan bieden.  Tijd is informatie en informatie zorgt voor de leukste inspiratie en meeste details. Gemiddeld investeer ik zo’n 40 uur per bruidspaar voor de ceremonie begint! Horloges gaan af en ik ga pas richting huis als we alles hebben. Uren schrijf, kneed, vorm en vertaal ik. Al mijn ervaring, creativiteit, woordkunst, bevlogenheid en liefde voeg ik toe. Net zo lang totdat er een verhaal ligt dat werkelijk ONBETAALBAAR is!

Dit hele avontuur bij elkaar  zorgt voor ontspannen genieten en samenwerken. Dat gevoel is nodig om jullie verhaal oprecht te kunnen vertellen, dan voelen we wat we zeggen en dát brengen we over zodat jullie verhaal raakt, mensen stil laat staan, laat genieten en laat glunderen!

 

Voel je het?

Dan hoop ik dat jullie één van de 15 plekjes weten te veroveren in mijn agenda! Neem via het contactformulier snel contact met me op en ik stuur jullie met liefde de WeddingGuide toe van Tintelend Trouwen. Ik ben er namelijk niet voor iedereen, maar misschien wel voor jullie!

Laat je hart spreken

Het is tijd om je hart te laten spreken, om de glimlach van herkenning te zien en het vertrouwen in de toekomst te voelen!

Review

Ons liefdesverhaal, ons sprookje in Toscane was niet compleet geweest zonder jouw aanwezigheid, zonder jouw prachtige woorden maar ook niet zonder al het contact dat wij met elkaar gehad hebben voor en na die tijd. Jij begrijpt echt de essentie van ons verhaal, van onze liefde. Bedankt voor het geven van een stukje van jou! Max & Leoni

Waar de liefde tintelt, bruist het bestaan!

Je bent nog steeds op deze pagina, dus ik denk dat het tintelen is begonnen!

Klik HIER om nú die date samen in te plannen voor een geheel vrijblijvende kennismaking!
Laten we elkaar ontmoeten, in real life zien en kijken of we samen magie kunnen creëren!

-X- Mariëlle