Jullie gaan trouwen!

Wil jij uitspreken wat zo vaak onuitgesproken blijft? Op een manier die verbindend raakt en het kippenvel op je armen laat verschijnen terwijl trotse tranen je wangen versieren?

Puur omdat jij weet dat trouwen zóveel meer is dan alleen JA zeggen?

Hands up als…

– Jullie geen suffe, saaie, onpersoonlijke toespraak willen
– Jullie liefde verwoord mag worden in een verhaal
– Jullie gevoel van houden van, koesteren, geluk & vertrouwen verteld worden maar je niet weet hoe!
– Jullie hulp nodig hebben bij het onder woorden brengen van wat je nu daadwerkelijk voelt
– Jullie de ceremonie eigenlijk misschien wel het belangrijkste van de dag vinden
– Jullie iemand zoeken die zó vertrouwd voelt dat je daar tegen durft en wilt vertellen over waarom jij ja zegt tegen je grote liefde!
– Jullie je overwhelmed voelen door het grote aanbod van trouwambtenaren

Ja? Herkenbaar?
Dan hoef je vanaf nu niet langer te zoeken!

Mijn werk als trouwambtenaar…

Jullie reis langs de liefde die je voor elkaar voelt kan namelijk NU beginnen zodat je met plezier, geluk en verbinding toe kan leven naar dat mooie moment van JA zeggen! Zodat niet alleen dát moment waanzinnig is, maar zeker ook de voorbereiding 1 groot feest van liefde en herkenning is! Hoe heerlijk!

Stel je voor dat jullie tijdens een goed glas wijn samen het liefdevolle huiswerk in duiken, samen herrinneringen ophalen, de brok in je keel al voelen en met een dikke glimlach terug denken aan hoe het ooit begon!

Dat je hierdoor alsgeen ander voelt waarom jij JA wil zeggen…
Je daardoor nog meer uitkijkt naar jullie mooie dag…
En je in vol vertrouwen uitkijkt naar jullie eigenlijk verhaal? Dat je niets liever wilt dan een uur lang genieten van jullie liefde vertaald in een toespraak die zo persoonlijk, raak en verbindend is dat je het never nooit meer zal vergeten?

Een magische ceremonie…

 

Samen zetten we die sneltrein van het leven even stil. We gaan terug naar de pure kern en liefdevolle essentie. Om uit te spreken wat zo vaak onuitgesproken blijft en mensen die onderdeel zijn van jullie geluk in het zonnetje te zetten. Dit alles zodat jullie en de liefste mensen om je heen na de ceremonie met een WAUW gevoel de setting verlaten met dit moment als een gouden lijstje in je hart!

En geloof me, dit kan ook bij jullie! Als je maar de juiste persoon vindt om gevoel te vertalen, die samen met jullie bouwt, spart en geniet. Iemand die samen met jullie liefde op papier giet. Iemand die jullie de schoonheid van het bijzondere vanzelfsprekende laat zien, zoeken én creëert!

Je hoeft het niet alleen te doen! Ik ben er voor jullie!

Mijn werk als jullie Babs…

Elk hart heeft een verhaal en ik geef ze graag de letters die ze verdienen! Elk verhaal verdient verteld te worden want verhalen verbinden als geen ander: ze smeden mensen en warmen het leven. Met jullie verzamel ik meer dan voldoende letters om aaneen te rijgen tot ontroerende zinnen die raken. Ik combineer de liefde voor mensen met de passie voor verhaal en onvergetelijke momenten. Zodat het een hou-vast wordt. Iets om naar terug te grijpen als de heimwee borrelt of de volgende mijlpaal voor de deur staat. Laat me júllie verhaal vangen in woord zodat we herinneringen voor later NU maken!

Over mij…

Mijn naam is Marielle Bouw-Koller, beëdigd trouwambtenaar en ceremoniespreker. Als verhalenverteller bezit ik de gave van zien wat niet wordt gezegd, van verwoorden waar geen letters voor bestaan, van afstemmen op de ander en de ander binnenlaten in hun eigen hart. Van daaruit weet ik stem en taal te vinden voor hetgeen zo vaak onuitgesproken blijft. Met mijn hart als zintuig schrijf ik jullie verhaal, spreek ik met grote liefde voor liefde en straal ik van enthousiasme. Ik blijf aandachtig luisteren met mijn ogen tijdens de reis langs jullie liefde en inspireer om met lef te verbinden.
Met elkaar… Vanuit het hart!

Trouwen is een investering in jullie gezamenlijke leven.
Met Tintelend Trouwen investeren jullie in ‘samen’.
En dat is onbetaalbaar…

Wat mag je verwachten?
♡ Een uitgebreid kennismakingsgesprek in Nijkerk
♡ Liefdevol speciaal ontwikkelt huiswerk voor samen, voor de gom en voor de bruid! Maar ook voor de getuigen én de liefsten
♡ Een inhoudelijk gesprek over alle ins & outs van jullie liefde (doe die horloges maar af)
♡ Het schrijven van jullie persoonlijke toespraak bomvol details
♡ Halen en indienen van de trouwakte bij betreffende gemeente
♡ Een waanzinnige ceremonie waarbij jullie liefde is omgezet in woorden
♡ Een ‘tintelend’ verpakking van de geschreven toespraak cadeau

Ik vertel niet alleen jullie verhaal… Nee, ik klim erin, voel en beleef het!
Dát maakt het moment onvergetelijk; zowel voor jullie als de aanwezige gasten.

Via het contactformulier zet je de eerste stap! Na een kennismaking in Nijkerk bepalen jullie of ik de persoon ben die jullie liefde mag vertalen in een op maat gemaakte toespraak! Jullie hebben er vanaf dat moment eigenlijk een nieuw beste vriendinnetje bij, want we gaan veel (heel veel) samen delen! Maar misschien wil je nog meer weten? Lees dan snel verder ==>

De investering voor mij als jullie Babs…

 

Natuurlijk is ook het kostenplaatje een belangrijk onderdeel voordat je beslist of je wilt komen kennismaken!
Normaliter vertel ik dit liever persoonlijk… Waarom? Eigenlijk ‘verkoop’ ik een belevenis waarvan je vooraf het vertrouwen moet hebben dat ik ook daadwerkelijk waar maak wat ik je beloof. Daarom vertel ik liever eerst wat we doen en waarom, hoe we dat samen doen, wat daarin jullie en mijn belangrijkste speerpunten zijn en werken we uiteindelijk toe naar dat bijzondere moment. Zo wordt niet alleen jullie trouwdag een hoogtepunt, maar ook de weg ernaar toe zorgt voor brede glimlachen en een gelukzalig gevoel dat zich nestelt in jouw binnenste jou, zodat dat gevoel terugkomt in de verhalen die we delen met jullie liefsten…. Júllie verhaal!

Dat heeft tijd nodig…. Tijd is informatie en informatie zorgt voor de leukste inspiratie en meeste details. Met jullie toestemming nemen we dan ook graag contact op met de liefsten om jullie heen! Gemiddeld investeer ik zo’n 40 uur per bruidspaar. Horloges gaan af en ik ga pas richting huis als we alles hebben. Uren schrijf, kneed, vorm en vertaal ik.

Juist dát zorgt voor ontspannen genieten en samenwerken. Soms bespreken we wellicht dingen die misschien niet belangrijk zijn voor de toespraak, maar er wel voor zorgen dat we elkaar écht leren kennen. Dat gevoel is nodig om jullie verhaal oprecht te kunnen vertellen, dan voelen we wat we zeggen en dát brengen we over waardoor we niet alleen jullie maar ook alle gasten mogen en kunnen raken!

De kosten voor een ceremonie verzorgd door Tintelend Trouwen bedragen €1950,-.

Vanaf 30 km berekenen we een tijd- & kilometervergoeding van €0,50 p.km.

Het is tijd om je hart te laten spreken, om de glimlach van herkenning te zien en het vertrouwen in de toekomst te voelen!

Waar de liefde tintelt,
bruist het bestaan!

Review

Ons liefdesverhaal, ons sprookje in Toscane was niet compleet geweest zonder jouw aanwezigheid, zonder jouw prachtige woorden maar ook niet zonder al het contact dat wij met elkaar gehad hebben voor en na die tijd. Jij begrijpt echt de essentie van ons verhaal, van onze liefde. Bedankt voor het geven van een stukje van jou! Max & Leoni

Je bent nog steeds op deze pagina, dus ik denk dat het tintelen is begonnen!

Klik HIER om nú die date samen in te plannen voor een geheel vrijblijvende kennismaking!
Laten we elkaar ontmoeten, in real life zien en kijken of we samen magie kunnen creëren!

-X- Mariëlle