We gaan een legendarisch verschil maken

pinky promise!

Durf jij als spreker van die reservebank te stappen en vol gas ervoor te gaan? Sta jij met schichtige ogen klaar om weg te rennen als je onzekerheid voelt of durf je dapper, dankbaar en direct jouw applaus in ontvangst te nemen? Ben jij die A-player die valse bescheidenheid overboord durft te gooien en zichzelf vanuit een krachtige overtuiging zinnenprikkelend wil positioneren? Jouw vernieuwende eigen geluid de stem wil geven die het verdient? Ja? Zullen we hoog vliegen, fierce & fearless zijn? En bovenal zeggen wat er gezegd MOET worden? Ik ben more-than-ready om met jou aan de slag te gaan zodat jij een legendarisch verschil kan maken tijdens momenten die nooit vergeten mogen worden.

Duik in de mogelijkheden van mijn tintelende teaching

en vlieg met me mee!

BABS voor een dag!

HOE LEUK IS DIT?
JIJ BENT GEVRAAGD OM DE TROUWAMBTENAAR VAN JE BESTE VRIENDIN, VAN JE BROER, DOCHTER, COLLEGA OF BUURMAN TE ZIJN!

Natuurlijk heb jij JA gezegd… Maar nadat je even achter je oren hebt gekrabbeld realiseer je je dat je helemaal geen ervaring hebt met het voltrekken van een huwelijk. Je wilt het beste van jezelf geven, hun gevoel in woorden vatten en een verhaal vertellen wat iedereen kippenvel van hun kruin tot aan hun tenen zal geven! Tintelend Trouwen heeft vanuit de grote vraag om hier aandacht aan te besteden een training ontwikkeld speciaal voor de meest enthousiaste trouwambtenaren voor 1 dag! Met liefde leg ik je uit wat moet, wat kan en hoe je dat kan doen, zodat jij je eigen unike manier vindt om vol zekerheid deze uitdaging aan te gaan!

TROUW AAN JEZELF

‘Hoe word ik zelfstandig trouwambtenaar?’
Misschien wel de meeste gezochte vraag in trouwland. Hier krijg je het antwoord. Geen training zoals je hem wellicht al eens hebt gevolgd. Nee, nieuw, verrassend, veelzijdig! Gericht op wat jouw unieke jij kan betekenen in de rol van zelfstandig trouwambtenaar!

Ik wil je de mogelijkheid geven om jezelf te laten groeien, jezelf te versterken en inzicht te geven waarom je de dingen doet zoals je ze doet in jouw functie van zelfstandig trouwambtenaar/ceremoniespreker of in de aanloop om zelfstandig BABS/ceremoniespreker te worden.
Hiermee realiseer jij je dat dit een VAK is, creëer je inzicht in jouw handelen, overwint liefde altijd je grootste angsten en ben je vol vastberadenheid om van jouw ideeën een succes te maken!

Liefde is het enige wat zich vermenigvuldigt als je het deelt en ik ben klaar om het met jullie te delen.
Durf jij die stap te zetten?
Ik loop meer dan graag vol liefde met je mee!

TINTELENDE TOUCH-UP

Je bent BABS. Vers of doorgewinterd, voor een gemeente of zelfstandig. Maar bovenal toe aan verdieping van jouw ceremonies & skills.
Jij weet als geen ander dat een goed verhaal boeit, energie geeft en inspireert. Het zorgt voor houvast en richting, saamhorigheid en verbinding.

Een goed verhaal raakt, motiveert en zorgt voor betrokkenheid. Goede verhalen verteld door passievolle sprekers smeden mensen en warmen het leven. Zodat het een hou-vast wordt, iets om naar terug te grijpen als de heimwee borrelt of de volgende mijlpaal voor de deur staat. Het brengt gevoelens die in een bureaula verstopt lagen tot leven en prikkelt de verbeelding.

Ik wil jou leren om met de juiste intentie unieke verhalen te vertellen en je laten inzien waarom je doet wat je doet waardoor jij het verschil kan maken. We duiken diep, reiken ver, je zal je verbazen maar bovenal sta je te popelen om al het geleerde toe te passen en jouw ceremonies naar een next level te tillen!

 

BETTER TOGETHER

Een super inspirerend jaartraject voor een unieke groep like-minded sprekers die het verschil willen blijven maken.

Krakende gedachten & liefdevol sparren.
Open harten & betrokken blikken.
Glunderende koppen & gevulde gedachten.
Ratelende vingers & woorden vol passie!

12 maanden lang. En langer, want wat hier ontstaat is blijvend.
Samen groeien, samen leren, samen genieten.
Samen kwetsbaar zijn, samen het verschil maken.

1-op-1 Coaching

Je bent er. Net gestart en jezelf volop aan het neerzetten, of al langer een begrip in het vak. En dan ineens zijn ze er… De twijfels.

Is de opbouw juist? Is de inhoud volledig en raak? Kan ik het bruidspaar en hun liefsten mee nemen op avontuur? Is het niet te kort? Of te lang? Verbind en verzilver ik wat ik van te voren heb voorgespiegeld? Zet ik mijn bedrijf wel goed in de markt? Sta ik voor wat ik waard ben?

Ben jij toe aan verfrissing? Aan verdieping en wil je dat iemand 1-op-1 met je meekijkt om jou te laten groeien, te werken aan precies datgene wat JIJ nodig hebt om het maximale uit jou te halen?

IN-COMPANY TRAININGEN

Voor gemeenten die willen dat hún trouwambtenaren het verschil maken!

Voor jou, die wil verwonderen en verbazen.
Voor jou omdat je wil raken en laten glunderen.
Voor jou, de BABS die wil verdiepen, groeien & ontwikkelen!