BABS JONQUILLE

Jonquille

Van harte gefeliciteerd, lief bruidspaar! Wat een betoverend vooruitzicht: jullie gaan binnenkort in het huwelijksbootje stappen. En daar komt best heel wat bij kijken. Jullie hebben de datum en locatie vast al zorgvuldig uitgekozen en misschien zelfs al vastgelegd.

Maar net zo belangrijk is de zoektocht naar een trouwambtenaar die jullie liefde, de reis naar die liefde en verbondenheid met alle dierbaren om jullie heen in liefdevolle woorden weet uit te spreken. Eentje die werkelijk bij jullie past, die jouw aanvult en heel graag de tijd tot aan de huwelijksdag met jullie oploopt.

Mijn aanpak is recht uit het hart, stralend en kleurrijk. Mijn woorden zijn heel persoonlijk, alleen voor jullie geschreven. Woorden vol emotie van geluk, van het lachen of juist van gemis. Op de dag dat jullie volmondig ‘JA’ tegen elkaar zeggen, sta jij in het stralende middelpunt. Ik kijk uit naar de mogelijkheid om samen met jullie een onvergetelijke herinnering te creëren, dat moment dat voor altijd zal blijven fonkelen in jullie harten.

Liefs Jonquille

in 3 woorden

ENTHOUSIAST - EERLIJK - EMPATISCH

MET GOUD AFGEVINKT:

TROUW AAN JEZELF

TINTELENDE TOUCH UP

JAARTRAJECT

IMG_3028

De liefde in betoverende woorden!

Warme aanbeveling

Recht uit het hart

“Jonquille heeft zoveel meer in zich dan ze soms van zichzelf weet of ziet! Zij zal zichzelf niet naar voren schuiven maar dat zou ze wel moeten doen. Ze heeft namelijk een talent waar een ieder dol op is!

Ze raakt in de kern, pelt laagjes af en verwoord op een manier waarop het kippenvel over je lijf raast. Ze wisselt het af met een brede lach, ze zal je blijven verbazen en bovenal in haar hart sluiten! Liefst met een glas wijn in de hand! Want liefde en wijn gaan bijhaar hand in hand! Vol passie zal ze jullie verbinden op een manier die je nooit meer zal vergeten!”

-X- Mariëlle