zeg het met liefde

Leonie

Met een lach op mijn gezicht creëer ik die ene ceremonie waarbij je kunt rekenen op een perfecte balans tussen herkenbare anekdotes, jullie liefdesverhaal en alles wat daarbij hoort. Soms is dat een stukje gemis, soms één grote lachsalvo. Maar juist dat complete verhaal maakt het zo eigen.

Precies wat in mijn ogen een ceremonie pas écht persoonlijk maakt; Door die woorden uit te spreken die je normaal niet snel hoort. En daarvoor ga ik diep graven bij jullie allerbeste vrienden en familie. Want waarom wachten met zeggen hoe belangrijk, speciaal of trots iemand is, als dat nu al kan.
Zie je het al voor je? En beeld je dan ook nog eens in dat tussen al dat moois door nét dat ene lied of juist heel subtiel de piano klinkt. Geloof me, dán wordt het pas echt magisch. Als je dat wilt natuurlijk. Want dat is en blijft mijn allereerste missie: dát verhaal schrijven dat bij jou past!

Mijn naam is Leonie Kraan, en ik doe niets liever dan jou verrassen met de allermooiste zorgvuldig gekozen woorden. Om zo de liefde te vieren met al die dierbare mensen om jullie heen. Mijn cadeautje aan jullie … voor altijd!

Liefs Leonie

in 3 woorden

Echt - enthousiast - sprankelend

MET GOUD AFGEVINKT:

TINTELENDE TOUCH UP

INCOMPANY TRAINING GEMEENTE

JAARTRAJECT

Wilfred & Thirza

Waarom wachten met iets moois zeggen,

als dat ook vandaag al kan?

Warme aanbeveling

Recht uit het hart

“Vanaf het eerste woord wat ze zegt ben je onder de indruk! Haar stem, de klank, de manier waarop ze met haar prachtige ogen straalt. De woorden die ze kiest, de toon die ze zet, de manier waarop ze liefde weet te vertalen…. Leonie maakt indruk waar ze ook verschijnt!

Met Leonie als jullie BABS zal er iets onvergetelijks ontstaan. Zij bezit het talent om recht in het hart te raken en dat doet ze vanuit haar hart! ‘Zeg het met liefde’ is niet alleen haar bedrijfsnaam, het is niet alleen een titel. Nee, zij maakt het waar en hoe!”

-X- Mariëlle