Blog

In plaats van het schrijven van een boek (het ontbreekt me aan tijd want ik zou meerdere exemplaren kunnen vullen) schrijf ik zo nu en dan een blog. Over iets wat ik mee maak, over een bijzondere plek of gebeurtenis. Puur om mijn eigen gedachten van me af te schrijven, jullie te inspireren of je mee te nemen in mijn wereld! Lees je mee?

Veelgestelde vragen

Er staat zoveel informatie op mijn site dat ik begrijp dat het je soms even duizelt! Misschien heb je zelfs wel meer vragen gekregen dan je in eerste instantie had!Dat snap ik heel goed.
Het plannen van een waanzinnige liefdesdag is niet niks en er komt veel bij kijken. Op deze pagina kun je de meest gestelde vragen lezen met bijbehorende antwoorden.

Referenties

Met een dankbaar hart vol liefde en passie sta ik iedere keer weer voor een bruidspaar. Telkens weer voel ik mij bevoorrecht als ik hun verhaal mag vertellen. Als ik na die fantastische dag lieve woorden van hen terug krijg, dan rolt er regelmatig een traan over mijn wang. Dan ben ik geraakt. Dan besef ik me keer op keer wat een ongelofelijke bofkont ik ben! Lees hier de lieve woorden die ik mocht ontvangen!

Partners

Verliefd, verloofd en uiteindelijk getrouwd… dat is waar het telkens op neer komt. Vaak mag ik samenwerken met de leukste, tofste en liefste leveranciers die de kwaliteit leveren die ik zo belangrijk vind. Heel graag werk ik met hun samen en daarom geef ik jullie de mogelijkheid om op deze manier heerlijk met ze kennis te maken!