Marielle Bouw-Koller – Tintelend Trouwen

Marielle Bouw-Koller

play
By Jan Persoon Videografie

Mijn levensmotto…

 

Doe vooral

die dingen

in het leven

die je leuk vindt

‘Enthousiast, spontaan, liefde voor liefde én het leven’, dat ben ik. Mariëlle Bouw-Koller. In het dagelijks leven niet alleen het bruisende brein achter Tintelend Trouwen, maar ook al jaren happily married met Ruud. Samen hebben we de meest mooie en lieve dochters die je kunt bedenken; Lotte en Sofie.

Het zorgde ervoor dat ik spontaan reageerde op een vacature van trouwambtenaar. Na mijn eerste huwelijksceremonie wist ik zeker: ‘Dit wilde ik het liefst iedere dag doen!’

Ik geloof namelijk in echte oprechte liefde. In liefde tussen twee mensen die niet zonder elkaar verder willen. Die samen oud willen worden. Die liefde vraagt om een prachtige huwelijksdag. Vol emotie, familie en vrienden, liefde, gezelligheid, diepgang maar zeker ook een ontspannen sfeer!

Als ik dan jullie verhaal van liefde mag vertellen, dan maakt mijn hart een sprongetje, dan zie je de liefde in mijn ogen en hoor je de emotie in mijn stem. Dat is namelijk wat ik het liefste doe!

Ik zou mijn stijl willen omschrijven als puur, oprecht, vanuit het hart, enthousiast, en anders. Ik hou van spontaniteit, eerlijkheid, details, interactie, zakdoekjes voor tranen afgewisseld door de meeste brede glimlachen.

Kortom; Je uitspreken voor de ander in nabijheid van de liefste om je heen is een uniek moment in jullie leven. Als zelfstandig trouwambtenaar vind ik het daarom een ongelofelijk voorrecht om bij te dragen aan dát moment.
Kies je voor Tintelend Trouwen, dan kies je heel bewust voor een onvergetelijke en persoonlijke huwelijksceremonie die bij júllie past.

 

 

Kies je voor Tintelend Trouwen, dan kies je heel bewust voor een onvergetelijke en persoonlijke huwelijksceremonie die bij júllie past.

Take time

to do

what makes

your soul happy

“Mariëlle bezit de gave van zien wat niet wordt gezegd, van verwoorden waar geen letters voor bestaan, van afstemmen op de ander en de ander binnen laten in haar eigen hart.

Van daaruit weet ze stem en taal te vinden voor hetgeen zo vaak onuitgesproken blijft.
Met haar hart als zintuig schrijft ze jullie verhaal, spreekt ze met een grote liefde voor liefde en straalt ze van enthousiasme.

Ze blijft aandachtig kijken en luisteren tijdens de reis langs jullie liefde en inspireert anderen om met lef te verbinden.
Met elkaar, met ons hart.”