Heey!

Ik ben Mariëlle!

Trouwambtenaar. Spreker. Inspirator. Verliefd op de liefde. Verzot op het leven. Viert successen en mijlpalen (liefst met cocktails).
Happily married. Moeder van de leukste dochters.
Enthousiast. Positief. Gelukkig!

play
By Jan Persoon Videografie

In je hoofd is het soms zo helder maar woorden geven aan de liefde is misschien wel het moeilijkste wat er is.

Dat blijkt want we kennen allemaal de ceremonies waarbij je na 10 minuten stiekem op je horloge kijkt en hoopt dat het snel voorbij zal zijn. En dat terwijl het vieren van de liefde wellicht één van de grootste mijlpalen van het leven is! Ik ben vastberaden om dit soort momenten te verankeren in de tijd door uit te spreken wat zo vaak onuitgesproken blijft. Om geluk te leveren en woorden te geven aan gevoel waar eigenlijk geen woorden voor zijn. Gedreven door de behoefte om er toe te doen wil ik niets liever dan het verschil maken tijdens het vieren van de liefde. Met elkaar kunnen wíj samen zorgen voor een magisch moment en brengen we extra liefde in de wereld!

Op reis langs mijn hart…

In het dagelijks leven ben ik niet alleen het bruisende brein achter Tintelend Trouwen, maar ook sinds mijn 14e (!!!) verliefd op Ruud. Inmiddels zijn we al járen happily married en met elkaar kregen we de meest mooie en lieve dochters die je kunt bedenken; Lotte en Sofie. Zij toveren elke dag weer een glimlach op mijn gezicht. Door hun weet ik wat echte onvoorwaardelijke liefde inhoudt! Zij drieën zijn het grootse geluk in mijn leven!

Toen wijzelf 12,5 jaar getrouwd waren, vierden we dit groots. Niet alleen met dansjes & drankjes maar ook met woorden lieten wij menig hart sneller kloppen. Het licht-uit-spot-aan moment overkwam me toen; hoe fantastisch zou het zijn als je elke dag mocht werken met de liefde? Alsof het zo moest zijn stond er een paar weken later een vacature voor trouwambtenaar in de Gemeente Nijkerk in het plaatselijke suffertje. Spontaan begon ik te schrijven! Na mijn eerste huwelijksceremonie wist ik het zeker: ‘Dit wilde ik het liefst iedere dag doen!’.

Binnen een jaar zette ik de stap om zelfstandig BABS te zijn. Ik gooide al mijn onzekerheden overboord, groeide ik het hardst buiten mijn comfortzone en inmiddels, ruim 10 jaar later, kan ik volmondig zeggen dat ik hier geen moment spijt van heb gehad! Dit vak is echt op mijn lijf geschreven!

Mijn levensmotto:

doe vooral de dingen in het leven die je leuk vind!

Mijn stijl…

Mijn stijl kan je omschrijven als puur, oprecht, vanuit het hart, enthousiast en anders. Ik hou van spontaniteit, eerlijkheid, details, interactie, zakdoekjes voor tranen in afwisseling met de meest brede glimlach. Van kippenvel van geluk tot een brok in je keel van ontroering.
Ik ga voor waardevolle blikken van herkenning, zachte woorden van betekenis en enorm hilarische anekdotes. Heel graag wil ik delen, vieren, genieten en koesteren. Het voelt dan ook als een voorrecht om ten overstaan van jullie én jullie lievelings  het verschil te mogen maken op jullie mooie dag en iets achter te laten wat onbetaalbaar is!

Ik geloof in echte oprechte liefde…

Ik geloof in liefde tussen twee mensen die niet zonder elkaar verder willen. Die samen oud willen worden. Ik geloof in stilstaan met elkaar, in onder woorden brengen waar het écht om gaat. Als ik het verhaal van liefde mag vertellen, dan maakt mijn hart een sprongetje. Dan zie je de liefde in mijn ogen en hoor je de emotie in mijn stem. Dit is namelijk wat ik het liefste doe!

Ik zoek (met jullie) de homeruns van het leven, geef prioriteit aan een vervullend leven wat diepgaand, van waarde en fijn is zodat ik naast mijn schoenen loop van trots als ik daarover mag vertellen. Het liefst ga ik voor een pad zonder script, omdat het leven en de liefde niet te voorspellen zijn maar… als er lijntjes zijn dan kleur ik er graag buiten. Ik hoop jullie ook!

Take time

to do what

makes your 

soul happy

“Mariëlle bezit de gave van zien wat niet wordt gezegd, van verwoorden waar geen letters voor bestaan, van afstemmen op de ander en de ander binnen laten in haar eigen hart.

Van daaruit weet ze stem en taal te vinden voor hetgeen zo vaak onuitgesproken blijft. Met haar hart als zintuig schrijft ze jullie verhaal, spreekt ze met een grote liefde voor liefde en straalt ze van enthousiasme.

Ze blijft aandachtig kijken en luisteren tijdens de reis langs jullie liefde en inspireert anderen om met lef te verbinden. Met elkaar, met het hart.”

Yesss! Je bent tot hier gekomen. Dus er sluimert iets. Ik heb iets moois in je binnenste buik aangewakkerd. Zet dan nu door en vul het contactformulier in want jij hebt de kans gevonden om je gevoel te uiten, een waanzinnige ceremonie te creëren waar nog lang over na gesproken zal worden en het verschil te kunnen maken! Hoe heerlijk! Hopelijk tot snel!

Durf je het aan?

X- Mariëlle