Marielle Bouw-Koller – Tintelend Trouwen

Marielle Bouw-Koller

play
By Jan Persoon Videografie

Mijn levensmotto…

 

Doe vooral

die dingen

in het leven

die je leuk vindt

‘Enthousiast, spontaan, liefde voor liefde én het leven’, dat ben ik. Mariëlle Bouw-Koller.

In het dagelijks leven niet alleen het bruisende brein achter Tintelend Trouwen, maar ook sinds mijn 14e (!!!) verliefd op Ruud. Inmiddels zijn we al járen happily married en met elkaar kregen we de meest mooie en lieve dochters die je kunt bedenken; Lotte en Sofie. Zij toveren elke dag weer een glimlach op mijn gezicht. Door hun weet ik wat echte onvoorwaardelijke liefde inhoudt! Zij drieën zijn mijn grootse geluk in mijn leven!

Nadat wij zelf 12,5 jaar getrouwd waren, dit groots hebben gevierd maar niet alleen door dansjes en proosten zorgden voor een verhoogde hartslag bij iedereen maar zeker ook met woorden menig hart sneller liet kloppen, besloot ik een paar weken later geheel spontaan te reageren op een vacature van trouwambtenaar in de Gemeente Nijkerk. Na mijn eerste huwelijksceremonie wist ik het zeker: ‘Dit wilde ik het liefst iedere dag doen!’

Ik geloof namelijk in echte oprechte liefde. In liefde tussen twee mensen die niet zonder elkaar verder willen. Die samen oud willen worden. In stilstaan met elkaar, onder woorden brengen waar het echt om gaat. Binnen een jaar zette ik de stap om zelfstandig te zijn, gooide ik al mijn onzekerheden overboord, groeide ik het hardst buiten mijn comfortzone en kan ik inmiddels volmondig zeggen dat ik hier geen moment spijt van heb gehad! Dit vak is mij echt op het lijf geschreven!

Als ik dan jullie verhaal van liefde mag vertellen, dan maakt mijn hart een sprongetje, dan zie je de liefde in mijn ogen en hoor je de emotie in mijn stem. Dit is namelijk wat ik het liefste doe!

Ik zou mijn stijl willen omschrijven als puur, oprecht, vanuit het hart, enthousiast en anders. Ik hou van spontaniteit, eerlijkheid, details, interactie, zakdoekjes voor tranen in afwisseling met de meeste brede glimlach. Ik hou van waardevolle blikken van herkenning, zachte woorden van betekenis en de meest hilarische anekdotes. Ik hou van delen, vieren, genieten en koesteren. Voor mij is het een voorrecht om ten overstaan van jullie én alle lieve mensen om jullie heen, het verschil te mogen maken op jullie mooie dag en iets achter te laten wat onbetaalbaar is!

Kies je voor Tintelend Trouwen, dan kies je heel bewust voor een onvergetelijke en persoonlijke huwelijksceremonie die bij júllie past.

Kies je voor Tintelend Trouwen, dan kies je heel bewust voor een onvergetelijke en persoonlijke huwelijksceremonie die bij júllie past.

Do what you love

Everyday…

Take time

to do

what makes

your soul happy

“Mariëlle bezit de gave van zien wat niet wordt gezegd, van verwoorden waar geen letters voor bestaan, van afstemmen op de ander en de ander binnen laten in haar eigen hart.

Van daaruit weet ze stem en taal te vinden voor hetgeen zo vaak onuitgesproken blijft.
Met haar hart als zintuig schrijft ze jullie verhaal, spreekt ze met een grote liefde voor liefde en straalt ze van enthousiasme.

Ze blijft aandachtig kijken en luisteren tijdens de reis langs jullie liefde en inspireert anderen om met lef te verbinden.
Met elkaar, met ons hart.”