Doe een wens, je dromen wachten!

Vol enthousiasme heb jij je ingeschreven bij de KvK.
Jouw logo knalt van het scherm, jouw website is online en heel voorzichtig (of misschien mega rap) komen de aanvragen binnen in je mailbox en de bevestigingen vliegen je om de oren! Wauw, zo heerlijk!

Met de opgedane kennis en skills begin je liefdevol creatief te verzamelen en te schrijven. En dan overkomt het je: TWIJFEL!
Is de opbouw wel goed? Is de inhoud volledig en raak? Kan ik het bruidspaar en hun liefsten mee nemen op avontuur? Is het niet te kort? Of is het wellicht te lang? Is de balans tussen kippenvel van verwachting, versierde wangen van ontroering en die brede glimlach van geluk aanwezig? Verbind en verzilver ik wat ik van te voren heb voorgespiegeld?

Of, ben jij na jaren van actief aan de slag te zijn geweest toe aan verfrissing? Aan verdieping en wil je dat iemand 1 -op- 1 met je meekijkt waar jij persoonlijke groei kan behalen om het maximale uit jouw toespraken te halen?

Ja? dan is 1-op-1 coaching wellicht iets voor jou, WANT...

het is nooit te laat om te worden wat je had kunnen zijn!

Wauw-factor

In een 1 op 1 traject van persoonlijke coaching creëren we samen jouw basis en verdieping ineen. Zie het als een volgend level van ontwikkeling, zelfkennis en bewustzijn om met jouw toespraken de WAUW-factor te creëren op een manier die bij je past als een jas.

In dit traject gaan we samen naar de shift van oneindig geluk! Samen. Jij en ik! Met jouw hand in de mijne gaan we op avontuur. Door specifieke vragen, verwoordingen, situaties & beren te bespreken, gaat het jou lukken om oprecht te verbinden en te verzilveren.

Liefdevol-direct

Je wordt gecoacht op een liefdevol-directe wijze. Ik wind er geen doekjes omheen en ik praat niet met je mee. Ik spiegel je, vraag door, help je de kleur/ geur/ smaak toe te voegen en geef je direct tools om op een (nieuwe) manier te schrijven die raakt en verbindt. En dat doe ik keer op keer met liefdes oneindig vertrouwen!

Je schrijft daardoor over de kern, verwoord onderliggende laagjes, creëert balans en zal de humor niet uit het oog verliezen. Alles om die super overtuigende toespraak te kunnen schrijven en voordragen!

Een goed verhaal...

Met een combinatie van aanstekelijk enthousiasme over de schoonheid van verhalen, pure passie voor mensen en hun drijfveren help ik jou als trouwambtenaar jouw talent maximaal te ontdekken en in te zetten.

Welkom aansprekend echt verhaal wat inspireert, motiveert en bezielt!
Welkom verhaal vol brede zinnen en indrukwekkende impact wat raakt en mensen in beweging brengt! Welkom fijn verhaal wat resoneert en beklijft. Welkom goed verhaal wat onbetaalbaar is. Welkom lieve jij!

Het resultaat van 1-op-1 coaching

  • Meer vertrouwen in eigen mogelijkheden
  • Vanuit het hart (i.pv. vanuit het hoofd) durven schrijven
  • Een vernieuwde dosis enthousiasme en optimisme
  • Met volledige eigenheid kunnen inspireren
  • Verbeterde opbouw, balans en schrijftechnische vaardigheden
  • Overtuigende toespraken met het WAUW-effect kunnen schrijven en voordragen
  • Effectiever, doelbewuster en meer stategisch werken
  • Verhoogd onderscheidend vermogen
  • Verbeterde creativiteit in het verwoorden van gevoel

Hoe gaan we te werk?

The first hello can lead to a million things! Dus laat me weten wie je bent en wat je zoekt! Duur gezegd alignment. Helder gezegd; afstemming om duidelijkheid te krijgen over waar je nu staat en waar je naar toe wilt. De uitkomst hiervan is de drijvende kracht achter het 1 -op- 1 coachingstraject. Samen gaan we online of persoonlijk onderzoeken wat je nodig hebt en waar ik je in kan ondersteunen.

Vervolgens maak ik een voorstel op maat. Dit kan een dag 1 -op-1 zijn, een 6maanden traject of een losse call van twee uur waarin we scherp, doelgericht en actiegericht aan de slag gaan. Net waar jij behoefte aan hebt, wat goed voelt en waardoor jij het maximale eruit kan halen!

Al naar gelang jouw wensen werk ik met vaste prijzen voor een half jaar traject, jaar traject of losse call-tarief!

Succes is op weg zijn naar je droom en genieten van de tocht

Mijn missie

Een goed verhaal boeit, geeft energie en inspireert. Het zorgt voor houvast en richting, saamhorigheid en verbinding.
Een goed verhaal raakt, motiveert en zorgt voor betrokkenheid. Goede verhalen verteld door passievolle sprekers smeden mensen en warmen het leven. Zodat het een hou-vast wordt, iets om naar terug te grijpen als de heimwee borrelt of de volgende mijlpaal voor de deur staat. Het brengt gevoelens die in een bureaula verstopt lagen tot leven en prikkelt de verbeelding.

Ik wil jou leren om met de juiste intentie unieke verhalen te vertellen en je laten inzien waarom je doet wat je doet waardoor jij het verschil kan maken en aan gaan voor het onvergetelijke.

Mijn naam is Marielle Bouw. Trouwambtenaar, verhalenverteller en woordentovenaar in hart en ziel. Ik hou van verhalen vertellen. Van het leggen van lijntjes met mensen die luisteren, van het avontuur, van de kans om het verschil te mogen maken.

Ik hou van de kracht van verandering, van de liefde voor liefde, van de lach van geluk. Maar ook van een trillend hart, van de herkenning in mensen, die heel anders, maar toch zijn net als ik omdat ons hart van hetzelfde glundert.

Ik hou van het vanzelfsprekende wat eigenlijk juist zo bijzonder is. En daar letters aan geven. Ik hou van verhalen. En ik hou van vertellen. En ik deel het graag met jou! 1 -op- 1! Zullen we?

Op geluk moet je niet wachten, ga het maar tegemoet!

-X- Mariëlle

Natuurlijk is het bij jou beginnen te tintelen! Gun jezelf deze unieke dag samen met mij!
Boek snel 1 van de volgende 10 data zodat jij zakelijk en inhoudelijk naar dat next level zweeft!