Voor de BABS die echt het verschil wil maken!

de tintelende touch-up

Voor jou die wil verwonderen en verbazen.
Voor jou omdat je wil raken en laten glunderen.
Voor jou, de BABS die wil verdiepen, groeien & ontwikkelen!

De waarde van een goed verhaal is onbetaalbaar!

Met een combinatie van aanstekelijk enthousiasme over de schoonheid van verhalen, pure passie voor mensen en hun drijfveren help ik jou om jouw als trouwambtenaar die touch up te geven waar je naar op zoek bent.

Door heel goed te luisteren naar de vraag achter de vraag, het antwoord achter een antwoord te horen of te luisteren naar wat niet wordt gezegd kom je tot nieuwe inzichten. Ondertussen verlies je nooit uit het oog waarvoor en voor wie je doet wat je doet, pellen we verhalen af tot de naakte kern en alle doelen die daarbij horen.

Weg met uiterlijk vertoon, onnodige opsmuk of doodlopende zijwegen. Welkom aansprekend echt verhaal wat inspireert, motiveert en bezielt! Welkom verhaal vol brede zinnen en indrukwekkende impact wat raakt en mensen in beweging brengt!

Maak het verschil!

Missie

Een goed verhaal boeit, geeft energie en inspireert. Het zorgt voor houvast en richting, saamhorigheid en verbinding.

Een goed verhaal raakt, motiveert en zorgt voor betrokkenheid. Goede verhalen verteld door passievolle sprekers smeden mensen en warmen het leven. Zodat het een hou-vast wordt, iets om naar terug te grijpen als de heimwee borrelt of de volgende mijlpaal voor de deur staat. Het brengt gevoelens die in een bureaula verstopt lagen tot leven en prikkelt de verbeelding.

Ik wil jou leren om met de juiste intentie unieke verhalen te vertellen en je laten inzien waarom je doet wat je doet waardoor jij het verschil kan maken.

De Tintelende Touch-up

In het kort:

Echt. Lekker duidelijk. Doelgericht. Puur. Prikkelend waar nodig. Confronterend. Verfrissend. Verrassend. Vernieuwend.

Extra's:

 • Uitgebreid werkboek
 • Waardevolle contacten
 • Oneindige voorbeelden
 • Uiteenlopende tips & tricks
 • Kaarslicht en haardvuur
 • Overheerlijke lunch
 • Onverwachte verrassing

Samenvattend:

Een Touch Up gericht op de inhoud van jouw verhaal. Met de nadruk op doen plaats van luisteren!

What's in it?

 • Bevragen, bevoelen, beleven
 • Boeien & Binden
 • Geuren & Kleuren
 • Vertalen & Vertellen
 • Mogelijkheden & Moeilijkheden
 • Verwonderen & Verbazen
 • Nat versierde wangen & Glunderende Koppen
 • Samen op avontuur & thuis aankomen
 • Vuur & Vlammen

AND MORE…

REVIEWS

Trots als een pauw ben ik op deze fantastische reviews. Dit is waarvoor ik het doe!

Wat een warmte, liefde en ervaring!

Wat een warmte, liefde en ervaring. Echt een warm bad! Mariëlle is als persoon warm, meelevend en heeft ontzettend veel ervaring. Haar woorden vol liefde en rake teksten hebben mijn hart sprongetjes laten maken. Ik voel mij bevoorrecht dat ze haar kennis met mij heeft willen delen, heeft willen inspireren en meedenken.
Alle tips en oefeningen die ze geeft zorgen ervoor dat je nadenkt over je woorden en jezelf een goede Touch Up geeft.

Dankjewel lieve Mariëlle!

Liefs Charlotte

www.sprekendeliefde.nl

Veel meer dan gewoon een training!

De Tintelende Touch Up training van Mariëlle is als een flipperkast.
Vol gas van start.
Raak je grote hoogtes.
Van links naar rechts.
Bereik je high scores door te durven.
En dit alles terwijl je aan het kauwen bent op al het lekkers dat de ruimte vult

Deze training is eigenlijk veel meer dan ‘gewoon’ een training. Het huiswerk vooraf maakt dat je al in de sfeer komt. Het is niet alleen een plaatje om naar te kijken maar zit onwijs goed in elkaar. Met mooie niet alledaagse vragen met 1 groter doel. Want wat zijn jóuw kernwaarden? Dat is de basis van ALLES.

Mijn tip voor de volgende training is om te kijken hoe dat er meer ruimte (vooral tijd 😉 is om de deelnemer te laten oefenen met schrijven. Je merkt dat iedereen aan je lippen hangt en niets liever wil dan door jouw teksten geïnspireerd te worden. Wellicht kan dit door het stukje kernwaarden in te korten. Of er een tweedaagse training met terugkomdag van te maken. Want stiekem is dat wat het waard is 😉

Lieve Mariëlle, onwijs bedankt voor deze training. Het was ontzettend waardevol. Het tintelt hier nog steeds!

Liefs Noortje

liefstewoordweddings

Ze neemt je mee in een reis van woorden

De Tintelende Touch Up van Marielle voelt als:
Je favoriete kledingstuk, vrij, mooi en gezien. Als een stralende zonnebloem met haar hoofd recht, kijkend naar de zon of als het eendje met kilometers ervaring, uiteraard met liefde bijgehouden rijdend door de uitgestrekte vlaktes dromen achterna.

Haar kennis en kunde, haar gastvrijheid (en die van haar hele gezin), haar puurheid neemt je mee in een reis van woorden. Met open mond luister je naar oplossingen voor moeilijke dingen, hoe woorden kunnen raken maar tegelijk verzachten. Pijnlijke momenten met binnen 10 seconde een lach op je gezicht. Met deze cursus ga je de diepte in. Wie ben jij en waar sta je voor?, je krijgt handvatten om de verhalen vanuit een ander perspectief te bekijken. Ik raad deze workshop zeker aan!

Dank je wel Marielle voor je inspiratie en voor wie je bent.

Liefs Stefi

www.stefibeckers.com

Nog even over mij:

Mijn naam is Marielle Bouw. Trouwambtenaar, verhalenverteller en woordentovenaar in hart en ziel. Ik hou van verhalen vertellen. Van het leggen van lijntjes met mensen die luisteren, van het avontuur, van de kans om het verschil te mogen maken.

Ik hou van de kracht van verandering, van de liefde voor liefde, van de lach van geluk. Maar ook van een trillend hart, van de herkenning in mensen, die heel anders, maar toch zijn net als ik omdat ons hart van hetzelfde glundert.

Ik hou van het vanzelfsprekende wat eigenlijk juist zo bijzonder is. En daar letters aan geven. Ik hou van verhalen. En ik hou van vertellen. En ik deel het graag met jou!

Ben jij erbij?

INVESTERING:
€1395,- excl. BTW
2 dagen training
Tegen een meerprijs van €100,- kan ik je een hotelovernachting incl. ontbijt aanbieden)

LOCATIE:
Spoorstraat 16 te Nijkerk

INDELING VAN DE DAGEN:
Dag 1: 10:00u-17:00u incl. lunch & borrel
Dag 2: 10:30u-14:30u incl. een buik vol lekkers
Maximaal 6 deelnemers.

Vol = Vol!

 

 

Fotocredits: Memories by Marleen (dikke aanrader!) Wedding Couple: de te gekke lieve mooie tot in de puntjes verzorgde Marten & Marjolein