Sabine van Wijk

Sabine

Ik wil de zon zien stralen op jullie gezicht en de glinstering terugvinden in jullie ogen.

Mijn naam is Sabine van Wijk; een enthousiaste levensgenieter vol passie voor wat ik doe. Jullie verhaal vertellen! Jullie meenemen op reis door jullie leven, jullie liefde, alle hoogtepunten en momenten die er voor jullie echt toe doen. Want zoals het leven is de liefde geweldig mooi, bijzonder kwetsbaar, ongekend intens en vol geluksmomenten.

De ceremonie is dan ook jullie unieke moment om aan dit alles woorden te geven. Jullie én jullie allerliefsten, want wij doen dit samen. Samen lachen om hilarische anekdotes of gekke dingetjes die jullie, jullie maakt. Samen jullie liefde voelen om samen uiteindelijk jullie elkaar het jawoord te horen uitspreken.

Dit doe ik om ver weg te blijven van standaard, nog persoonlijker te maken waar kan en echt te vieren waarom jullie liefde de allermooiste is. Een ceremonie als feest van herkenning, glinsterende ogen van trots en harten gevuld bomvol liefde.

Mag ik jullie liefde laten stralen en woorden geven aan wat er echt toe doet? Laten we kennismaken, hopelijk tot snel!

Liefs Sabine

in 3 woorden

enthousiast - verbindend - oprecht

MET GOUD AFGEVINKT:

TINTELENDE TOUCH UP

JAARTRAJECT

Bruiloft Alex & Sharon

Let Love Rule

Warme aanbeveling

Recht uit het hart

“Stralend, warm en met een groots inlevend vermogen. Wauw, wat een kanjer is Sabine! Niet alleen als mens maar zeker ook als spreker! Ze is er vol voor gegaan en wat heeft dat haar veel gebracht! Ze heeft in deze korte tijd naam gemaakt, verschil gemaakt en de wereld van trouwen naar een hoger level getild!

Sabine verstaat de kunst van spreken. Dat doet ze van hart tot hart. Ze is lief, zacht, weet wat ze wil en gaat ervoor! Haar knuffels zijn net zo dichtbij als haar tranen, haar lach verwarmt het moeilijkste en met haar woorden zegt ze wat jij bedoelt maar niet wist hoe je het moest zeggen!

Dus als jullie enthousiast zijn geworden? Boek haar dan voordat ze vol zit!
Zij zal het echt waar maken!”

-X- Mariëlle