Sprekende Liefde

Charlotte

Jullie liefdesverhaal is vast en zeker een heerlijke mix van romantiek, avontuur en komische momenten. Misschien begon het voor jullie allemaal met een onhandige swipe naar rechts of die gezamenlijke vriend die naar de perfecte match leidde. Hoe dan ook, laten we alle details die echt over jullie gaan meenemen in jullie verhaal, zodat de ceremonie net zo persoonlijk wordt als jullie favoriete spotify-afspeellijst.

Als jullie trouwambtenaar beloof ik dat ik niet zal klinken als een geschiedenisboek, terwijl ik jullie verhalen vertel. Nee, ik vertel het verhaal op zijn allerleukst en aller mooist. Precies zoals jullie zijn!

Dus, vertel me alles over die hilarische misverstanden die jullie relatie kleur hebben gegeven, van de onhandige eerste kus tot aan de grappige bijnamen die jullie voor elkaar hebben bedacht. Vertel me over de momenten dat jullie elkaar écht nodig hadden en hoe jullie nog steeds zo smoorverliefd zijn op elkaar.

Laten we samen een ceremonie creëren die niet alleen jullie harten raakt, maar ook die van jullie dierbaren. Met mij als jullie trouwambtenaar kunnen jullie er op vertrouwen dat de ceremonie gevuld zal zijn met liefde, lachen en een oprechte sprankeling die jullie harten en van jullie gasten zal verwarmen.
Samen zorgen we voor een onvergetelijke herinnering van jullie grote dag.

Liefs Charlotte

in 3 woorden

Verbindt - verrast - verwondert

MET GOUD AFGEVINKT:

TINTELENDE TOUCH UP

JAARTRAJECT


Fleur Bours Photography Bruiloft E&N 00200

Elke dag samen en een glimlach zijn een feestje waard!

Warme aanbeveling

Recht uit het hart

“Charlotte had het nog nooit gedaan maar ‘dacht dat ze het wel kon!’ Ik was hier nog niet zo van overtuigd MAAR ze had gelijk! Vanaf het eerste moment dat ze een oefening verwoordde was ik onder de indruk! Haar metaforen, haar woordkeuzes, de manier van een verhaal brengen… ZIJ KAN HET! Op een manier die raakt en verwondert.

Haar ogen stralen als ze mag doen waar ze goed in is. Ze is lekker pittig maar zeker ook lief. Ze is doelgericht, weet waar ze naar toe wil en zal dit vol enthousiastme (en met roze lippenstift) uitvoeren! Ze is een verbinder met een geweldig talent als het gaat om verwoorden en uitspreken!”

-X- Mariëlle