Van trouwambtenaar naar zelfstandig trouwambtenaar...

... trouw aan jezelf

10 Huwelijken per jaar als zelfstandig BABS, dat was mijn doel toen ik begon met Tintelend Trouwen. Dat leek me meer dan geweldig, zoveel liefde kunnen uitdragen! Maar toen ik mezelf écht serieus begon te nemen, mijn naam hardop uitsprak en glunderend naar mijn visitekaartjes keek wist ik: dit is een onderdeel van mij, dit wil ik uitdragen, dit is wie ik ben. Door mezelf te blijven, lef te tonen en groot te denken ontdekte ik hoe waarachtig en oorspronkelijker je kunt zijn in dit unieke vak. Ik raakte iets in mezelf aan waardoor the sky the limit bleek, ik ging voorbij de zevende hemel…

Mijn doel werd al snel behaald en oversteeg daarmee mijn grootste dromen. Ik wil niets liever dan dát met jullie delen, die reis en al die eindbestemmingen: ‘Trouw aan jezelf’ – Een Tintelende Training.

Zelfstandig trouwambtenaar worden

Ik wil je de mogelijkheid geven om jezelf te laten groeien, jezelf te versterken en inzicht te geven waarom je de dingen doet zoals je ze doet in jouw functie van zelfstandig trouwambtenaar / ceremoniespreker of in de aanloop om zelfstandig BABS / ceremoniespreker te worden. Hiermee realiseer jij inzicht in jouw handelen, overwint liefde altijd je grootste angsten en ben je vol vastberadenheid om van jouw ideeën een succes te maken! Liefde is het enige wat zich vermenigvuldigt als je het deelt en ik ben klaar om het met jullie te delen.

Geen training zoals je hem wellicht al eens hebt gevolgd, nee! Nieuw, verrassend, veelzijdig! Gericht op wat jouw unieke jij kan betekenen in de rol van zelfstandig trouwambtenaar!

Wat mag je verwachten?

OVER MIJ: AWARD WINNENDE TROUWAMBTENAAR

Mijn specialisatie is het onder woorden brengen van gevoel op een manier waarin de brok in je keel schiet en de trotse glimlach niet meer van je gezicht verdwijnt. Grote oprechte interesse, veel liefde voor liefde en uit mijn comfort-zone durven te stappen,  heeft me ongelofelijk veel moois gebracht. Naast woordenkunstenaar ontpopte ik mezelf ook als ondernemer. De combinatie van die skills deel ik graag met jullie!

Voor wie?

Deze training is voor alle zelfstandig BABSEN, of BABSEN werkzaam bij een gemeente die de stap naar zelfstandig willen maken. Zodat verdieping van het vak, het waarom, jouw doelgroep en niche duidelijk worden. Hiermee zal een onderscheidend vermogen ontstaan waarmee jij het verschil kan maken als zelfstandig trouwambtenaar.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Na het volgen van deze training  sta jij vol zelfvertrouwen voor het bruidspaar en hun geliefden. Je weet als geen ander de woorden te vinden om hun verhaal over te brengen en iedereen te raken met wat jij zegt. Een lach een traan, het komt allemaal terug in jouw toespraak. In de training komen onder andere de volgende facetten aan bod:

  • Drijfveren & Doelen
  • Bezwaren & Belemmerende factoren
  • Mindset & Money
  • Branding & Bestemming

Details:

Adres: Spoorstraat 16 te Nijkerk
Duur: 1000u – 1630u
Investering: € 795,- excl. BTW
Inclusief: uitgebreide lunch & luxe werkboek

Zit jij op het puntje van je stoel? Gaat je hart sneller kloppen?  Meld je dan hieronder aan. Wil je meer informatie mail me dan op info@tintelendtrouwen.nl

Om te spreken met de wijze woorden van Abraham Lincoln:

DE BESTE MANIER OM DE TOEKOMST TE VOORSPELLEN IS DE TOEKOMST ZELF TE BEPALEN