Trouwambtenaar voor een dag

Hoe leuk is het...

Jij bent gevraagd om de trouwambtenaar van je beste vriendin, van je broer, dochter, collega of buurman te zijn! Natuurlijk heb jij JA gezegd… maar nadat je even achter je oren hebt gekrabbeld realiseer je je dat je helemaal geen ervaring hebt met het voltrekken van een huwelijk. Je wilt het beste van jezelf geven, hun gevoel in woorden vatten en een verhaal vertellen wat kippenvel van je kruin tot aan je tenen geeft!

laat je dan tintelend coachen!

BABS voor 1 dag

trouwambtenaar voor 1 dag

Zelfstandig trouwambtenaar voor 1 dag

gevraagd als trouwambtenaar voor 1 dag

Wat zijn de eisen?

Als je benoemt en beëdigd bent als BABS voor 1 dag dan moet je je realiseren dat het juridische gezien echt een serieuze zaak is dat conform wettelijke voorschriften moet plaatsvinden. Maar naast het officiële gedeelte wil je niets liever dan te weten komen hoe een toespraak tijdens een huwelijk in elkaar zit. Wat is de opbouw, wat zijn de do’s & dont’s. Waar moet je opletten en hoe kom je aan alle informatie die nodig is om te kunnen schrijven?

Ook als je geen wettelijk huwelijk voltrekt maar ceremoniespreker bent, wil jij zowel het bruidspaar als hun gasten het gevoel geven dat je precies weet wat je doet, raak je emoties en zie je keer op keer die trotse glimlach op hun gezichten verschijnen!

Tintelend Trouwen heeft vanuit de grote vraag om hier aandacht aan te besteden een training  ontwikkeld speciaal voor de meest enthousiaste trouwambtenaren voor 1 dag! Met liefde leg ik je uit wat moet, wat kan en hoe je dat kan doen, zodat jij je eigen unieke manier vindt om vol zekerheid deze uitdaging aan te gaan!

Als award winnende trouwambtenaar heb ik inmiddels menig jaar ervaring, is mijn agenda boordevol met te leuke huwelijken en sta ik voor oprechte interesse, unieke ceremonies, verdieping, humor en het onder woorden brengen van gevoel! Ik wil niets liever dan dat jij als BABS voor 1 dag net zo geniet als dat ik dat keer op keer doe!

Training BABS voor 1 dag

Trouwambtenaar worden

Trouwambtenaar worden

Opleiding Trouwambtenaar

Babs voor een dag: de training!

Programma

De training is doelgericht en duurt één dagdeel. Je wordt klaargestoomd om volgens de geldende wet- en regelgeving het huwelijk waarvoor je bent gevraagd te kunnen voltrekken, of een ceremoniële verbintenis te leiden.

Maar dat is niet alles! Natuurlijk reik ik je de meest uiteenlopende handvaten aan, deel ik tips & trics met je, en lees ik de uiteindelijk geschreven toespraak graag met je door.

Doelgroep

Deze training is voor iedereen die eenmalig een wettig huwelijk gaat voltrekken, of een ceremoniële verbintenis gaat leiden.
Let op: deze training is NIET voor trouwambtenaren die vaker ceremonies zullen gaan leiden.

Resultaat na de training

Met een zeker gevoel over je eigen kunnen, met een grote dosis enthousiasme en vol optimisme verlaat je de training! Je bent er klaar voor, kan niet wachten tot De dag aangebroken is. Met een verwachtingsvol hart kijk je uit naar de beëdiging en benoeming van de betreffende gemeente.

Details

Duur: 2,5 uur
Plek: Spoorstraat 16 te Nijkerk
Kosten: €350,- p.p. incl. btw

Max 6 deelnemers
Meer informatie? 06 10271781 of info@tintelendtrouwen.nl

This is the start of something wonderful!

Alle prachtige foto’s zijn gemaakt door Lotte Bosschieter tijdens het waanzinnig mooie huwelijk van Maarten & Sanne!