Jos & Mariët

Pieter & Miranda
24 oktober 2016
Om je vingers bij af te likken…
24 oktober 2016
Pieter & Miranda
24 oktober 2016
Om je vingers bij af te likken…
24 oktober 2016

Lieve, geweldige en fantastische Mariëlle,

Een juli tweeduizendzestien

Onze ceremonie

Vijf kwartier genieten

Op de uitreiking van de Dutch Wedding Awards, waar wij als videografen aanwezig waren, maakten wij kennis met jou als persoon. Jouw sprankelende persoonlijkheid in combinatie met al die goede verhalen die we over jou hadden gehoord, zorgden ervoor dat we contact met jou opnamen.

We gingen bij jou langs voor een kennismakingsgesprek en dat was een schot in de roos. We konden haast niet stoppen met praten want er was zo’n ongelooflijke klik. Op de terugweg naar huis was het voor ons al duidelijk, jij moest ons verhaal gaan vertellen op onze grote dag. Gelijk dan maar het verlossende telefoontje. JA, heel graag wilden wij jou als ambtenaar! Er ging een proces van gesprekken, losse vragenlijsten invullen en onze gevoelens verwoorden aan onze dag vooraf. En het contact bleef goed…

Het was een heerlijke reis

En toen was het zo ver, 1 juli 2016 brak aan. Onze grote dag, tijd voor ons verhaal.

Onze belangrijkste reden dat voor een zelfstandig ambtenaar kozen was onze grote wens om een persoonlijke ceremonie te hebben. Wat hebben we genoten! Vanaf het eerste tot het laatste moment heb jij geboeid.

Je hebt onze liefde in prachtige woorden weten te vangen, onze humor verwerkt en gecombineerd met serieuze en emotionele momentjes uit ons verhaal. Je was ook helemaal enthousiast over onze keuze voor 3 speeches tijdens de ceremonie. Wij wilden een persoonlijke ceremonie en dus horen daar ook geloften bij. In het proces van het maken van de speeches door onze familie en vrienden en het schrijven van onze eigen geloften heb jij ook fantastisch geholpen.

Alles bij elkaar was onze ceremonie perfect. Jouw persoonlijkheid en jouw gave om verhalen te vertellen maakten het allemaal zo fijn persoonlijk. Als we aan anderen vertellen dat onze ceremonie 5 kwartier duurde dan slaat iedereen stijl achterover, maar deze 5 kwartier en 8000 woorden waren het dubbel en dwars waard. De reacties van onze daggasten waren ook lovend! Bij deze een aantal foto’s waar jouw persoonlijkheid en emoties ook zo mooi in naar voren komen.

Het feit dat jij ook zo geraakt kunt worden door woorden van anderen maakt jouw een puur en eerlijk persoon. Jij hebt een groot gedeelte van onze dag gemaakt! En je hebt het geweldig gedaan!

Liefs Jos en Jet

Fotograaf: Anck Photography & Foto-Arrianne
Videograaf: Blau Productions
Weddingplanner: Vier je geluk
Muziek: Flip Markwat Muziek
Special: Weddingwriter

Meer lezen over dit heerlijke huwelijk? Klik dan hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *