Pieter & Miranda – Tintelend Trouwen

Pieter & Miranda

Bureau Cocoon Fotografie
30 september 2016
Jos & Mariët
24 oktober 2016
Bureau Cocoon Fotografie
30 september 2016
Jos & Mariët
24 oktober 2016

Tot aan de sterren en er voorbij…

Zij…

Dezelfde nacht om 3.24u…

‘Lieve Mariëlle!

Nu nog vol adrenaline in ons bed. Haarstukken en spelden uit het haar, het feestzweet en het zout van de (vreugde)tranen eraf gedoucht kijken wij terug op een FAN-TAS-TI-SCHE dag waarop jij een belangrijk onderdeel voor je rekening nam.

Een onvergetelijke ceremonie, waar nog lang over zal worden nagepraat.
Bedankt voor alle lieve en indrukwekkende woorden die je ons gaf.

We hebben een hoop gelezen en gehoord over je. Maar hetgeen wat jij ons hebt weten te brengen was.. WOW! Boven verwachting, deze herinnering blijft voor altijd!
Dikke kus!’

Hij…

‘Iets viel mij op, alle geschreven recensies zijn van vrouwen en één getuige. Laat ik de eerste bruidegom dan zijn die een recensie voor je schrijft. Want wat zijn wij het eens met de titel die je hebt gewonnen! De beste trouwambtenaar van Nederland.

Wat een gigantisch mooie ceremonie hebben we gehad. Mariëlle ademt liefde. Een spontane, lieve vrouw die je direct in je hart wil sluiten. Meerdere ontmoetingen, vragenlijsten, mailtjes naar vrienden, familie en getuigen en een belletje naar oma, maakte onze ceremonie heel speciaal. Mariëlle wist hierdoor meer over ons dan wij dachten. Mede hierdoor was onze ceremonie met een lach en een traan. Daardoor voelde hij puur, eerlijk en echt. Ook onze gasten stonden versteld van je geweldige ceremonie!

Het was voor ons in één woord perfect! Beter dan we gehoopt hadden! Daarom hebben wij jou voor altijd in ons hart gesloten.”

miranda-pieter-blog_18-998x667

pm-animo_075

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *