Jordy & Nathalie – Tintelend Trouwen

Jordy & Nathalie

46.611 woorden. 6 dagen. 5 huwelijken.
24 augustus 2021
Janno & Bonnie
12 januari 2022
46.611 woorden. 6 dagen. 5 huwelijken.
24 augustus 2021
Janno & Bonnie
12 januari 2022

Je bent een geweldig mens Marielle en jouw familie is ook heel liefdevol en warm overgekomen.

Lieve Marielle,

Inmiddels is dit jaar bijna afgelopen en denken wij terug aan een heerlijke zomer. Een zomer waarin wij het genoten hebben van alle kleine en grote dingen. Onze bruiloft was een prachtige dag. Wij willen jou heel hartelijk bedanken voor de tijd die je hebt genomen om ons beter te leren kennen. Het waren hele bijzondere momenten en daar zijn we je heel dankbaar voor. We hebben veel over onszelf verteld en het is fijn om te ervaren dat je oprechte belangstelling had in wat wij zoal hebben meegemaakt, hoe gek zij stiekem zijn en hoeveel onze familie voor ons betekend.

De ceremonie heb je samen gedaan met Johanan (voorganger van de kerk) en Eddy (piano). Het liep echt prachtig en gestroomlijnd in elkaar over. Heerlijk om die harmonie en balans te voelen. Iedereen praat nog steeds over jouw bijzondere liefdevolle woorden. Het heeft echt indruk gemaakt. Dat bijvoorbeeld de vader van Nathalie begon te huilen was heel speciaal. Het hele proces, de vragen, alles! We hebben ervan genoten en het was een feestje om naar jou toe te mogen. Wij hebben allebei nog zoiets van; zonde dat dit afgelopen is.

Je bent een geweldig mens Marielle en jouw familie is ook heel liefdevol en warm overgekomen. Hopelijk spreken we elkaar nog eens in de toekomst!

We wisten niet goed hoe we jou konden bedanken, maar wat voor ons blijft zijn de herinneringen die wij in ons hart meedragen. Daarom hebben we een aantal foto’s laten afdrukken van onze bruiloft. Momenten die ons leven tekenen waarbij we mega blij zijn dat jij erbij was!

Heel veel liefde,
Jordy & Nathalie Aufderhaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *