Zeg het met liefde | Leonie – Tintelend Trouwen

Zeg het met liefde | Leonie

Great Weddings in France
13 januari 2021
Trouwen in coronatijden
6 april 2021
Great Weddings in France
13 januari 2021
Trouwen in coronatijden
6 april 2021
De dag er na zat ik al vol enthousiasme nieuwe acties en plannen uit te werken. En meer… we hebben gelachen, even gehuild zelfs, want wat gaf je ons een ongelooflijk kado mee naar huis. Dat ga ik echt nooit meer vergeten…

Lieve Mariëlle,

Al vanaf die eerste stap in jouw eigen mooie tuinhuis voelde alles al ‘warm’ aan. Letterlijk en figuurlijk. De open haard brandde al voor ons… het voelde gelijk goed.

Behalve dat de innerlijke mens deze dag niets te kort kwam (zo hé, taart, cocktail, of verklap ik nu alles?) is mijn wensenlijstje ook helemaal afgevinkt. Ik hoopte deze dag vol nieuwe inspiratie naar huis te kunnen. Nieuwe ideeën, of soms ook bevestiging, kennis van een vakvrouw en ook gewoon even brainstormen met mensen uit de branche’. En precies dat heb ik meegekregen.

De dag er na zat ik al vol enthousiasme nieuwe acties en plannen uit te werken. En meer… we hebben gelachen, even gehuild zelfs, want wat gaf je ons een ongelooflijk kado mee naar huis. Dat ga ik echt nooit meer vergeten… het was net het detail dat jouw cursus kloppend en af maakte. “Trouw aan jezelf.” Dat was de kern, maar met een dikke knipoog naar jou!

Liefs Leonie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *