Steven & Janine – Tintelend Trouwen

Steven & Janine

Dave & Angela
13 september 2017
Jeroen & Hanneke
13 september 2017
Dave & Angela
13 september 2017
Jeroen & Hanneke
13 september 2017

Jij omschrijft niet alleen de liefde, jij BENT de liefde!

Lieve Mariëlle,

Toen Steven en ik aan de slag gingen voor onze bruiloft had ik 1 grote wens en dat was dat jij ons zou trouwen! Nog voordat Steven mij ten huwelijk had gevraagd volgde ik jou al stiekem via Facebook. Elke keer als ik een bericht voor mij zag komen sprongen de tranen in mijn ogen, het gevoel wat jij zo goed kan omschrijven kwam keer op keer binnen als een bom. Zo puur en oprecht, je nam me mee in jouw enthousiasme en passie!

Nu wij van het weekend de foto’s hebben ontvangen, hebben we met een grote glimlach terug gekeken naar onze dag. Het was nog beter dan perfect, het hele plaatje klopte. En daar heb jij een grote bijdrage aan geleverd! Jij wist ons gevoel woorden te geven en tussen de lijntjes door te lezen. Familie en vrienden wist je te raken met de mooie woorden die jij met zoveel gevoel kon vertellen. Binnenkort krijgen wij de film, de popcorn en de tissues zijn al in huis, klaar om onze dag nogmaals te beleven!

Woorden schieten te kort om je te vertellen hoe blij en dankbaar wij zijn dat jij onze liefde zo mooi hebt weten te omschrijven. Zoals ik al eerder tegen je hebt gezegd, jij omschrijft niet alleen de liefde, jij BENT de liefde!!
Ik hoop dat er nog heel veel bruidsparen van jou mogen genieten, en ik weet zeker dat ze na 1 gesprek met jou al overtuigd zijn dat jij degene bent die hun liefde woorden kan geven.

Blijf zoals je bent, want jij bent een geweldige, lieve, mooie vrouw
(ja, ook met pantoffels en zonder make up )!!

Een hele dikke kus Steven en Janine

Fotografie: Rianne Fotografie
Zangeres: Ott
Videografie: Jan Persoon
Locatie: Schaapskooi Ermelo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *