Jeroen & Hanneke

Steven & Janine
13 september 2017
Danny & Laura
27 september 2017
Steven & Janine
13 september 2017
Danny & Laura
27 september 2017

Je bent enthousiast, werkt op gevoel, kan toveren met woorden en je bent warm.

Trouwen is de bekroning van een hele bijzondere gebeurtenis, een verbintenis die je aan wilt gaan. De ander laten voelen hoe bijzonder het is om bij die persoon te mogen zijn en dat wilt laten zien aan de hele wereld.

Eind 2016 was het zover, onze meiden hadden er al heel lang om gevraagd en al diverse plannen gesmeed, het ging gebeuren!
Op een onverwacht moment is de vraag gekomen, “Wil je met me trouwen”. En gelukkig was het antwoord bevestigend.

We hebben onze kinderen meegenomen in een limousine naar een restaurant, zonder dat ze wisten wat er ging gebeuren. Daar lagen envelopjes klaar op tafel die ze allemaal tegelijkertijd mochten open maken. Wat er toen gebeurde is niet te beschrijven…
Het hele restaurant heeft mee mogen genieten van de vreugde en tranen van geluk van ons allemaal.

We wilden dat gevoel van saamhorigheid en liefde vasthouden en gingen op zoek naar iemand die ons daarbij kon helpen. Na een korte zoektocht op internet kwamen we bij Tintelend Trouwen uit, dat straalde uit wat we zochten. We belden en maakten begin januari 2017 een afspraak. Daar vielen de puzzelstukjes meteen op de goede plek.
Je bent enthousiast, werkt op gevoel, kan toveren met woorden en je bent warm.

Al snel betrok je onze kinderen erbij, geheim whatsapp groepje, geheime opdrachtjes. De bende van vijf zat vaak gezamenlijk te gniffelen en lachen en vertelden ons helemaal niets, maar oh wat vonden ze het geweldig.

Op onze trouwdag 16 juli 2017, konden we zien wat ze allemaal voorbereid hadden samen met jou. Wat een mooie ceremonie is het geworden!

Wat kun je toch goed verwoorden wat we bedoelden en wat we voor elkaar voelen. Voor iedereen werd meteen duidelijk hoe onze band met z’n 7en in de loop der jaren is geworden. Hoe hecht en stabiel, de liefde straalde ervan af.

Lieve Mariëlle, we hopen je nog vaker te zien, dank je dat je onze dag dat gegeven hebt wat wij zo graag wilden voelen. Je bent heel bijzonder.

Liefs Jeroen Hanneke Sam Micha Fleur Pien Guus

Weddingplanner: Nikki de Lang
Locatie: Bergzicht de Raaf te Heumen
Fotografie: Jaap Baarends

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *