Sjon & Valentina – Tintelend Trouwen

Sjon & Valentina

Dat is nog niet zo makkelijk als het lijkt….
4 juli 2016
Jeroen & Marjolijn
12 juli 2016
Dat is nog niet zo makkelijk als het lijkt….
4 juli 2016
Jeroen & Marjolijn
12 juli 2016

Lieve Mariëlle,

Op 4 juni 2016 hebben wij onze droom laten uitkomen; trouwen op ‘the Italian way’. Het begon allemaal al ver van tevoren. Ons kennismakingsgesprek was namelijk al in maart 2015(!). Het eerste gesprek was zo spontaan, de klik was er meteen. Wij hebben dan ook geen moment getwijfeld en lieten al gauw weten dat we je er graag bij wilde hebben!

In de tussentijd, van kennismakingsgesprek tot de bruiloft, kwamen wij in een emotionele achtbaan terecht. Wij hebben het als zeer prettig ervaren dat je altijd even een berichtje stuurde om te vragen hoe het ging en je er alles aan deed om onze dag/ceremonie zo mooi mogelijk te maken.

Het was erg fijn dat je met ons meedacht, aan ons dacht en altijd zo betrokken bleef.

Eenmaal in Italië aangekomen was het helaas niet het Italiaanse weer waar we op gehoopt hadden. Het regende en regende… Je bleef positief en je zei dat je de zon in je koffer mee zou nemen naar Italië.
Toen was het al snel 4 juni. Het regende de hele ochtend.. tot het moment dat onze bruiloft begon. Het zonnetje brak door en het werd een schitterende dag.

Je hebt voor ons de zon meegebracht, maar je straalde zelf ook als een zonnetje.
Je hebt ons verhaal zo bijzonder verteld; heel persoonlijk, vol met liefde en emoties. En niet te vergeten; met zó veel passie.

Zoals tante Antje zei; ‘dit kun je niet navertellen. Daarvoor had je erbij moeten zijn’.

Maar Mariëlle, wat wij wel kunnen zeggen is dat jij er mede voor hebt gezorgd dat onze bruiloft echt een sprookje was. Je hebt iedereen weten te ontroeren en we zijn ontzettend blij dat we het nog terug kunnen kijken!

Veel liefs Sjon en Valentina

Weddingplanner: Trouwen Italië
Fotografie: Capture Love
Videografie: Jan persoon

Nieuwsgierig geworden en wil je meer lezen over dit geweldige huwelijk?
Klik dan hier en lees de uitgebreide blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *