Niels & Theona – Tintelend Trouwen

Niels & Theona

Trouwbeleving 15 maart 2020 te Landgoederij Bunnik
13 januari 2020
Een applaus voor jou
17 maart 2020
Trouwbeleving 15 maart 2020 te Landgoederij Bunnik
13 januari 2020
Een applaus voor jou
17 maart 2020

Liefde is het enige wat meer wordt als je het samen deelt

Dat was hét uitgangspunt voor onze bruiloft. Samen delen, de liefde voelen en echte herinneringen maken. Na het eerste gesprek met Marielle was er voor ons geen enkele twijfel. Wij willen ja zeggen op een unieke echte manier en Marielle is degene die ons perfect aanvoelt en ons verhaal kan, mag en moet vertellen. En wat er dan gebeurd als de oorspronkelijke trouwdatum in de agenda van Marielle al geboekt is….? Dan kies je zonder twijfel voor een andere datum.

De gezamenlijke weg naar onze bruiloft toe hebben wij echt samen met jou beleefd. De heerlijke gesprekken (waarbij de moeilijke dingen niet uit de weg gegaan worden) bij Marielle in haar tuinkamer, de appjes, berichtjes op social media en in de week voor onze bruiloft de vele belletjes en berichtjes over de weersvoorspellingen….want de weersvoorspellingen leken even roet in het eten te gooien voor onze buitenceremonie op de mooie plek die wij voor ogen hadden.

Jouw dansjes tegen de regen hebben geholpen lieve Marielle…..12 juli 2019, een stralende dag, een strak blauwe lucht en met kriebels in onze buik stappen wij in de helikopter die ons naar onze trouwlocatie brengt. Wij vliegen over het prachtige bos en zien midden in dat bos, in het groen al onze liefste vrienden en familie op ons wachten. En daar gaan we dan…..hét moment waar het echt om gaat.

De ceremonie begint en Marielle neemt ons en alle mensen die ons zo dierbaar zijn mee in ons verhaal, ons liefdesverhaal, ons levensverhaal. Met jouw passie, enthousiasme, bevlogenheid en liefde raak jij in elk hart. Onze ceremonie heeft bij iedereen indruk gemaakt. Tranen van geluk, liefde en ontroering bij iedereen. Zelfs de stoerste mannen wist jij te raken.

Lieve Marielle, wij wilden een ceremonie waarbij de liefde voelbaar was, de mooiste herinneringen werden gedeeld en herinneringen voor altijd gemaakt werden. En precies dat is wat jij gedaan hebt. Ons hart maakt een sprongetje als wij aan jou denken. Je bent de meest oprechte, heerlijke en waanzinnige trouwambtenaar. Jij zit voor altijd in ons hart!

Liefs Niels en Theona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *