Trouwbeleving 15 maart 2020 te Landgoederij Bunnik – Tintelend Trouwen

Trouwbeleving 15 maart 2020 te Landgoederij Bunnik

Nooit meer…
9 november 2019
Niels & Theona
17 februari 2020
Nooit meer…
9 november 2019
Niels & Theona
17 februari 2020

Laten we daten tijdens de Trouwbeleving…

15 maart 2020
Landgoederij Bunnik
1100u – 1600u

Tijdens deze trouwbeurs in regio Utrecht op zondag 15 maart kunnen jullie volop ideeën opdoen voor jullie grote dag bij de Landgoederij in Bunnik. Of jullie nu opzoek zijn naar de leukste regionale bedrijven, tips voor een unieke trouwceremonie of benieuwd zijn naar de leukste stylingstips. Bij het Trouwbeleving event zijn jullie aan het juiste adres. Op zondag 15 maart 20120 kunnen jullie deze gratis trouwbeurs bezoeken en daarnaast ontvangen de eerste 100 bruidsparen die zich hebben aangemeld ook een gratis goodiebag.

Beleef, proef en geniet tijdens deze bruidsbeurs op een unieke en landelijke trouwlocatie in de regio Utrecht. Ervaar hoe bedrijven uit de trouwbranche hun steentje kunnen bijdragen om jullie trouwdag onvergetelijk te maken. Heb je altijd al eens een trouwceremonie van dichtbij willen meemaken? Kom dan naar een van de real life ceremonies en ervaar wat een zelfstandig trouwambtenaar (Tintelend Trouwen), live muziek en weddingplanner voor jullie kunnen betekenen en hoe zij jullie dag tot een unieke beleving kunnen maken.

Maar dat is natuurlijk nog niet alles, de locatie is volledig aangekleed als feestlocatie zodat jullie een duidelijk beeld krijgen van de mogelijkheden voor jullie bruiloft.

Tijden trouwceremonies: 12.30 u en 15.00 u.
Ze hebben voor 100 bruidsparen die de Trouwbeurs in Utrecht bezoeken een leuke goodiebag vol magazines, inspiratie, goodies en actiecodes beschikbaar! Aanmelden kan door middel van het inschrijfformulier zodat je verzekerd bent van een goodiebag.

Klik hier om aan te melden!
Deze geweldige foto’s van Lars & Lucy zijn gemaakt door Bureau Cocoon op Landgoederij Bunnik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *