Jorrit & Rianne – Tintelend Trouwen

Jorrit & Rianne

Wilfred & Joyce
12 september 2016
Mitchel & Sanne
14 september 2016
Wilfred & Joyce
12 september 2016
Mitchel & Sanne
14 september 2016

20160902-0759

Lieverd, wat ben je toch een prachtig mens!

Na al die mooie voorbereidingen was gisteren daar hét moment waarop alles ging samen komen. De ceremonie! En of wij hiervan hebben genoten!! Woorden schieten te kort om uit te leggen hoe wij dit ervaren hebben…
Wat een emoties, wat een prachtige manier van spreken, wat een gevarieerde ceremonie, wat een verrassingen, geweldige muziek echt…
Ik lach nog steeds van oor tot oor!

En oh, wat heb ik ongelofelijk veel complimenten gekregen over jouw rol in dit geheel. ‘Wauw’, ‘Marielle is een goede, spontane, spreker, rap van tong’, ‘wat een mooi mens’. Het meest gave compliment vond ik dat vele vrienden zeiden dat ze nog nooit zo’n mooie huwelijksceremonie hebben meegemaakt. En op het einde van de dag dit aanvulden met we hebben nog nooit zo’n mooie huwelijksdag meegemaakt…!! Zelfs een aantal getrouwde mensen zeiden dit!

Prachtig ook om te zien dat het jou ook zo raakte, ook al stond je achter het schilderij! Whahahaha! Nee hoor schat, geweldig om te zien hoe je meeleefde, bij ons stond, naast ons stond en achter ons stond! Dat is wie jij bent! Betrokken en zeer meelevend!

Je had al een een plekje in mijn hart… die is nu nog wat groter geworden maar dat plekje in Jort zijn hart zit ook meer dan snor!!

Dikke dikke kus Jorrit en Rianne

20160902-0636

20160902-1527

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *