Wilfred & Joyce

Damien & Daantje
13 juli 2016
Jorrit & Rianne
12 september 2016
Damien & Daantje
13 juli 2016
Jorrit & Rianne
12 september 2016

Lieve Marielle,

Wat was het mooi!!! We hebben echt een fantastische dag gehad!
Het was bijzonder, het was prachtig, het was magisch en echt net zoals een sprookje. We hebben zo genoten van deze dag dat als ik net jouw foto’s bekijk ik alweer emotioneel word.

Jij bent echt een topper, een kanjer, een topvrouw, een geweldig mens die echt een gave heeft om op zo’n bijzondere oprechte manier ons verhaal en dat van andere bruidsparen te vertellen. Echt waar, wat heb jij dat goed en mooi gedaan!

Deze dag vergeten wij nooit meer! Super bedankt voor jouw aandeel hierin. De ceremonie was nog zoveel mooier dan wij hadden durven dromen. Wat een bezieling, wat een passie. Onze familie en vrienden waren ook diep onder de indruk van jou. Iedereen is zo enthousiast: zo mooi en bijzonder, zo’n ceremonie hadden ze nog nooit meegemaakt! Zo ontzettend intens!

Ook de aanloop naar de dag was ontzettend fijn om met jou samen te werken. Vanaf de eerste kennismaking wisten wij het zeker, Marielle moet onze trouwambtenaar worden! Zo ontspannen, zo gezellig en ook zo ervaren. Wij voelden ons gelijk helemaal op ons gemak.

Super bedankt Marielle, voor alles!

Kus Wilfred en Joyce

wilfred-joyce

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *