Mitchel & Sanne – Tintelend Trouwen

Mitchel & Sanne

Jorrit & Rianne
12 september 2016
Bureau Cocoon Fotografie
30 september 2016
Jorrit & Rianne
12 september 2016
Bureau Cocoon Fotografie
30 september 2016

Goedemorgen lieve Marielle,

Net wakker geworden en dan denk je huh waarom doe mijn voeten zo’n zeer en wat was er ook alweer gister?
Maar dan verschijnt er een glimlach op mijn gezicht…Ik ben gewoon mevrouw IDES!!!

Wat was het een prachtige dag gisteren, wat hebben we intens genoten van alles en iedereen. Deze dag had zelfs in mijn dromen niet zo mooi kunnen zijn… WOW! En jij lieve schat, dankjewel dat je dit voor ons hebt gedaan. Je hebt ons verhaal verwoord op een manier zoals niemand anders dat zou kunnen. Elk woord en elke zin kwam binnen.

Wat zijn we dankbaar dat jij diegene bent die ons man en vrouw heeft gemaakt. We waren geraakt vanaf het eerste moment.
Je doet alles zo ontzettend met liefde, alleen maar bewondering. En alles wat je hebt verteld over ons en wij over anderen kwam diep uit ieders hart, hoe ontzettend mooi. Wat jij voor gevoel geeft aan ons is niet te beschrijven, gewoon fantastisch zoals iedereen om ons heen ook zei.

Eigenlijk mis ik je nu al een beetje maar deze dag had ik voor geen goud willen missen. Je leeft een jaar ergens naartoe en het is gek dat het voorbij is, maar de liefde en warmte van iedereen om ons heen die we gisteren hebben gezien en gevoeld, dát maakt het onvergetelijk! Het zorgt ervoor dat we op geen betere manier aan onze nieuwe stap in onze leven zijn begonnen.

Lieve Marielle, dankjewel voor dit prachtige avontuur wat je met ons hebt beleefd, ik zal dit nooit meer vergeten, sluit het diep in mijn hart en ik realiseer me ik ben op dit moment even de gelukkigste mevrouw Ides op de hele wereld ❤❤❤

Liefs Sanne en Mitchel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *