Leave a little sparkle where ever you go…. – Tintelend Trouwen

Leave a little sparkle where ever you go….

Martjan & Tiny
11 december 2013
Real love has no expiration date….
14 december 2013
Martjan & Tiny
11 december 2013
Real love has no expiration date….
14 december 2013

Opeens komt de datum 11-12-13 voorbij: DE trouwdatum van dit jaar…

Leave a little sparkle where ever you go....

Mijn trouwambtenaars-hart begint te tintelen.
Hier wil ik iets mee doen! Alsof het zo moet zijn lees ik dezelfde dag een artikel over het Glazen Huys van Nijkerk wat zal plaatsvinden van 9 t/m 14 december!

Dat is 1+1=2.

Ik neem contact op de de gemeente Nijkerk. Ik leg mijn plannen voor en dit zal in een volgend overleg besloten worden. Ik krijg groen licht! Dus opper ik mijn plannen bij de organisatie van het Glazen Huys!

Direct wordt mijn idee positief ontvangen en volgen er een aantal gesprekken. Als trouwambtenaar van de gemeente Nijkerk, zal ik op 11-12-13 een huwelijk voltrekken.

Een huwelijk wat niet alleen voor het bruidspaar een fantastische dag wordt, maar ook goed is voor de kas van het Glazen Huys van Nijkerk! Samen delen in geluk!
Al snel heb ik om mij heen een groepje trouwleveranciers verzameld die net zo enthousiast is als dat ik ben! Samen brainstormen we, maken we plannen, zetten we ieders kwaliteiten in!

De grote vraag is: hoe komen we aan een bruidspaar dat in de spotlights durft te staan? Want er zal volop radio en tv verslag van gemaakt worden!

Via Social Media, ieders website, mond op mond reclame, stukken in de krant en via een oproep van Radio Nijkerk, kwamen de eerste voorzichtige aanvragen binnen.

Bruidsparen wilden informatie, vertelden tegelijkertijd over hun twijfels, maar er kwam beweging in! Tiny en MartJan melde zich als eerste definitief aan. Zij durfden de sprong te wagen, schroomden alle publiciteit niet, en wilden er vol voor gaan!

Door de trouwleveranciers, door de inspanning van het bruidspaar en vele spontane acties leverde de dag €1400,- op voor het Glazen Huys!

Het bruidspaar beleefde een fantastische dag, er was enorm veel publiciteit, maar wat hebben we met elkaar genoten!
Veel voorbereiding heeft de dag gehad, veel enthousiasme ging gepaard met gedrevenheid, creativiteit , passie en betrokkenheid. Maar het resultaat mocht er zijn!

Meike van de Veer heeft met haar prachtige stem de favoriete liedjes van het bruidspaar gezongen, iedereen ging zo op in het moment dat niemand last heeft gehad van de persfotografen die in grote getalen aanwezig waren.
En ook ik was me er niet meer van bewust dat al mijn woorden live op tv waren te volgen!

Opgaan in het moment; voelen, beleven, ervaren en genieten… Wat een mooi vak heb ik!

Zie bij nieuws meer informatie over het Glazen Huys Huwelijk en een filmpje van de dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *