Grote liefdes en een ontploffend hoofd – Tintelend Trouwen

Grote liefdes en een ontploffend hoofd

Nationaal Winnaar ZIWA Awards!
16 oktober 2018
Rens & Rebecca
7 november 2018
Nationaal Winnaar ZIWA Awards!
16 oktober 2018
Rens & Rebecca
7 november 2018

Grote liefdes en een ontploffend hoofd…

HALLO BLOGPRODUCTIVITEIT!

Alsof je aan het wandelen bent in het bos en begint te roepen in de hoop dat iemand blijft luisteren. Zo voelt het ongeveer als ik besluit deze blog te schrijven. De herfstwind waait om het huis en gelijktijdig net zo wild in mijn hoofd. De maanden oktober, november en december zijn begonnen en dit betekend kaarsjes, Netflix, plannen maken, doelen stellen en bovenal rust (lees: Een dag niks doen zonder je schuldig te voelen! Bestaat dat nog?).
Want die rust laat me juist inzien dat dit het startschot is voor een hoop aangename ontwikkelingen. Ik mag op kousenvoeten mijn enthousiasme & goesting loslaten in alle plannen die in mijn hoofd zitten voor een amazing 2019 (én 2020)…

Misschien schrijf ik deze blog wel voor 3 man en een paardenkop, zit er niemand te wachten op deze lijstjesninja die probeert structuur aan te brengen in de chaos van mooie woorden, heerlijke plannen en liefdevolle veranderingen.
Maar terwijl de blaadjes buiten vallen is het vuur in mij zo hard in de pan geslagen dat ik overloop van inspiratie en ik wil niets liever dan het vast een beetje met jullie delen.

UNICORN-SHIT IS ON!

Waarom doen we wat we doen?
Omdat je nooit mag vergeten hoe buitengewoon bijzonder jullie liefde is, bestaat Tintelend Trouwen. Omdat we iets achterlaten wat beklijft terwijl we al lang weer uit beeld zijn verdwenen. Wij doen namelijk niets liever dan verhalen vertellen die zorgen voor een lach en een traan en armen vol kippenvel.
En ja… met soms hoekjes af, bumps in the road én dikste successen kunnen we hardop zeggen dat Tintelend Trouwen is veranderd.

Van ‘voor iedereen’ naar ‘voor jou’. We’re here for the crazy ones.
The real peeps, the troublemakers, the utterly in love-ones…
Voor jou, degene die buiten de lijntjes durft te gaan. Voor jou, degene die glitters draagt op maandag en sweatpants op zaterdag… Wij zijn er voor jou, degene die durft. Voor jullie die durven te delen, vertellen, stilstaan, genieten en liefhebben op een uitzonderlijke manier samen met ons. We zijn er voor jou!

FIRST THINGS FIRST

Doordat Tintelend Trouwen uit haar jasje groeide moest er iets drastisch veranderen. Of minder aanvragen aannemen óf groeien. Het warme ondernemende bloed dat giert door mijn lijf wist het antwoord vrij snel. Groeien. De drijvende kracht achter Tintelend Trouwen is gelijk gebleven in de vorm van Marielle, maar door site-kick Beau toe te voegen aan het team Tintelend Trouwen kunnen we er nog meer voor jou zijn.
Eerlijk is eerlijk, dit ging heus niet vanzelf. Dit zorgde bij ons beiden voor klamme handen, slapeloze nachten en gedachten als ‘ben ik nu echt van haantje betoeterd?’.

Maar het spreekwoord klopt als een malle: Gedeelde vreugde is dubbele vreugde! We voelen het in alles wat we doen and it feels great! Inmiddels hebben we samen de mooiste woorden op papier laten landen, dronken we wijn in Italië, depten we tranen als we het hadden over ‘do no harm, but take no shit’, konden we spiegelen en blijven groeien.

Het mooie is dat de bruidsparen en de mails die we van hun krijgen met ons mee veranderen… ‘Lieve Marielle en Beau, voordat we nog enthousiaster worden van alles wat we lezen & horen, willen we eerst weten of er nog 1 van jullie beschikbaar is!’. HOERA voor al die te leuke bruidsparen die ons steeds weer weten te vinden. Die heel bewust kiezen voor een ceremonie die zoveel meer is dan alleen JA zeggen. Die al voelen waarin we onderscheidend zijn vóór ze ons hebben ontmoet! #dikkevetteWOW

Dus ondanks dat wij momenteel vooral in ons vrije alter ego voortbewegen (sloffen & ochtendjassen) zijn we meer levend dan welk vers geboren kalfje dan ook.

DO WHAT YOU LOVE AND LOVE WHAT YOU DO

Het is verleidelijk om braaf middle of the road te blijven, maar jij (en de meeste mensen om je heen) houden van die unieke draai, van een hoek af, van een anders dan anders moment. Hoe eerlijker, hoe echter, hoe beter!
Dus geef ons de input, wij geven onze passie terug op een manier die misschien al lijkt te bestaan maar minstens 1000x anders is!

Denk vooral niet dat het schrijven van jullie verhaal simpel tekstjes tikken is, achteroverleunend met een cocktail en ondertussen die bankrekening zien groeien. Het is keihard werken, per bruidspaar contacten we gemiddeld met zo’n 10 à 14 lieve mensen om hen heen, bundelen we woorden, bellen we zo nodig achterna, puzzelen we tot het klopt, schrappen we en voegen we toe waar nodig, blijven we balans zoeken en laten we de essentie hoogtij vieren. Het is keihard werken met vaak zweetparels op ons bovenlip, maar geloof me…. ondanks dat er soms kortsluiting in ons hoofd ontstaat, WIJ DOEN NIETS LIEVER!

VRIENDELIJKHEID IS ALTIJD IN DE MODE

Omdat we er voor jou zijn moeten we je ook iets bieden. Naast dat we je ‘ons’ bieden, verdient jullie liefde zoveel meer. Dat is ook de reden dat jullie trouwen. Heel bewust, zonder twijfel, zonder ooit nog om te kijken en vol vertrouwen in de toekomst met elkaar.
Met alle plussen en minnen die je bij elkaar hebt ontdekt wil je niets liever dan samen springen, omdat je weet dat de ander je altijd zal vangen als je valt! Als de één niet sterk genoeg is, is de ander sterk genoeg voor twee!

Je weet elkaar te beroeren en de juiste snaar te raken. Puur en alleen omdat je dát met ons wil delen, omdat we de antwoorden willen horen op vragen die je jezelf waarschijnlijk niet stelt, neem je ons mee in jullie avontuur. Jullie avontuur van samen. Dus neem ons mee op sleeptouw, stop ons in de rugzak die jullie al samen hebben gevuld en vertel over datgene wat zo vaak onuitgesproken blijft.

Als we jullie verhalen bundelen, samenvoegen met de woorden van de liefste mensen om jullie heen en ons sausje er overheen gieten, dan ontstaat er magie. Wij noemen het de ‘Magie van Verbinding’. Met een unieke stem van liefde, blozende kaken en een lach die doordrenkt is van enthousiasme klimmen we in jullie verhaal. Voelen we wat we vertellen en raken van hart tot hart.

VRIJHEID OM TE FREEWHEELEN

We blijven de komende tijd net zo hard verrassen als focussen (zonder saai te zijn). We blijven vanuit verschillende invalshoeken benaderen omdat we op zoek blijven naar jou. Hoe we dat doen? Door connectie te blijven maken op verschillende gebieden…

  • Muziek is verzachtend, essentieel en verbindend, dus dat gaan we toevoegen als een te heerlijk sausje over dat smakelijke gerecht wat we zullen voorschotelen. Puur om te voelen waar onze woorden over gaan. Soon more!
  • Om kennis te delen blijft het geven van trainingen door Tintelend Trouwen onverminderd doorgaan. Trainingen voor BABSen die zelfstandig verder willen gaan of willen groeien & zichzelf willen aanscherpen en ondertussen trouw willen blijven aan zichzelf.
  • De momenteel online meer dan goed gevonden workshops voor trouwambtenaren voor 1 dag! Je hebt namelijk met al je enthousiasme JA gezegd, maar hoe nu verder?
  • Het schrijven van je VOWS, ofwel het mooiste cadeau voor de ander op jullie mooie dag! Hoe en waar te beginnen? Laat ons je helpen en schrijf met ons precies datgene waarom je JA zegt tegen de liefde van je leven!
  • Maar ook onze eigen wishlist voor 2019/2020 zijn we aan het opstellen. Welke doelen hebben we? Wat willen we bereiken? Wat willen we leren? Hoe dragen we nog meer uit waar we voor staan (alle tips zijn welkom)? Dit lijstje mag je rond de kerstboom van ons verwachten!
  • Ondertussen blijven we werken aan onszelf. Gaan we op de rand van dat trouwzwembad staan en blijven we springen. We gaan trainingen volgen, bewustworden, onze radars aanscherpen, leren van de besten en investeren. Want het beste wat je kan doen voor een ander, is het beste maken van jezelf! #highfiveforallgirlbosses

PS.
Alle foto’s zijn gemaakt in opdracht van Magazine met Liefde door de getalenteerde Joke van Bureau Cocoon!

RATHER BE SOMEONE’S SHOT OF WHISKEY THAN EVERYONE’S CUP OF TEA

We willen je laten voelen dat we er zijn. Voor jou. Dat je ons niet vergeten bent voordat je ‘kijk daar een filmpje op Youtube van een schildpad op een krokodil’ kunt zeggen. We laten iets achter waar je naar wil luisteren en wat je raakt als we in dat gefantaseerde bos zomaar beginnen te roepen, waar je stiekem een beetje verliefd op raakt…

Met lieve menselijkheid en grootse inspiratie, met soms rommelige onzekerheid en vol vertrouwen. Want wij geloven dat het bestaat: mensen die samen móeten zijn. Puur omdat ze elkaar vinden en verstaan. Omdat ze versteld blijven staan van dat ene gebaar, dat juist gekozen woord, die blik die alles in zich draagt. Omdat ze altijd al waren wat die ander nodig had, terwijl ze gewoon zichzelf zijn en dat dat meer dan genoeg is. Want echt geluk komt niet voort uit wat we hebben, maar uit wie we zijn en wat je voor de ander betekend. Dáár gaan onze verhalen over!

Liefs Beau en Marielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *