Nationaal Winnaar ZIWA Awards!

NATIONAAL WINNAAR ZIWA AWARDS!!!
15 oktober 2018
Grote liefdes en een ontploffend hoofd
25 oktober 2018
NATIONAAL WINNAAR ZIWA AWARDS!!!
15 oktober 2018
Grote liefdes en een ontploffend hoofd
25 oktober 2018

Nationaal winnaar ZIWA awards

Maandag 15 oktober 2018

De druk is van de ketel! De meeste huwelijken voor 2018 zijn voorbij… Afgelopen weekend voelde ik de zon op mijn gezicht, bleef ik iets langer in bed liggen dan nodig was, sprak ik af met vriendinnen en maakten we plannen voor onze verbouwing! Er is weer tijd…

Op deze maandag die volgde op dit heerlijke weekend (een dag waarop ik na maanden niet hoef te schrijven), kreeg ik een meer dan leuke mail:

“Gefeliciteerd! Na jouw winst in jouw regio door het aantal publieksstemmen dat je hebt ontvangen, heeft de vakjury jou benoemd tot één van de beste Trouwambtenaren van Nederland. Wij willen je van harte feliciteren met deze titel!
Deze nationale award is extra speciaal! In de ogen van het publiek, van de Zankyou vakjury én van Zankyou behoor jij tot de TOP 3 VAN NEDERLAND. Dit is absoluut iets om trots op te zijn.”

Whoop whoop! Na het winnen van de Dutch Wedding Awards mag ik ook deze mooie award toevoegen aan mijn rijtje!
Trots, super trots ben ik, dat niet alleen collega trouwleveranciers, bruidsparen maar ook een jury Tintelend Trouwen deze erkenning geeft!
Dus klim ik in de pen en schrijf een (mini) blog… Het geeft me namelijk de kans om mijn collega’s (Dirk Zeelenberg en Ria Andrea) te feliciteren én de mogelijkheid om ZankYou te bedanken!

Want hoe fijn is het dat zíj benadrukken hoe persoonlijk de keus voor een ZZP Babs daadwerkelijk is.
We zijn namelijk nou niet (op zijn zachtst gezegd) een vergelijkbaar rijtje BABSEN… Verre van! Maar juist daardoor laat ZankYou zien dat er voor ieder wat wils is…
Oké oké, ik heb ook krullen net als Dirk en net als Ria werk ik ook met heel mijn hart…
Maar we zijn totaal verschillend… we zijn andere persoonlijkheden, we hebben een andere manier van werken en geven anders inhoud aan ons vak, we verschillen van benadering maar we hebben hetzelfde doel; we maken er voor bruidsparen een geweldige ceremonie van!

Dat geldt overigens ook voor alle regio winnaars en voor alle trouwambtenaren die niet in dit rijtje staan maar wel ongelofelijke kanjers zijn! We maken het verschil tijdens een ceremonie, ieder op zijn eigen manier, want juist daarin zijn we onderscheidend!
Kortom laten we het aan de bruidsparen over laten wie hun winnaar is want dat is het grootste voordeel: ze kúnnen kiezen!

Dus hulde aan alle trouwambtenaren en proost op het feit dat we allemaal winnaars zijn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *