Geloof in jezelf. En in sprookjes… – Tintelend Trouwen

Geloof in jezelf. En in sprookjes…

Haar moment tijdens de ceremonie…
19 september 2018
Sander & Elmira
8 oktober 2018
Haar moment tijdens de ceremonie…
19 september 2018
Sander & Elmira
8 oktober 2018

Dreams do come true…

Droom je met me mee? Ga je mee terug naar het land van de vergezichten, de cipressen, de pizza’s, de heerlijkste wijnen en de fijnste taal? Naar hemelse temperaturen, ongekende liefde én Rens & Stephanie?

Eigenlijk zijn de letters van het woord HEMELS alleszeggend:
Heerlijk.
Enerverend.
Magisch.
Episch.
Liefdevol.
Sprakeloos…

Ze moesten nog JA zeggen, maar de dagen ervoor waren al bellisimo.
Na het openen van de luiken van ons hotel viel de zon onze kamer binnen. Toen we donderdagavond laat in het duister aankwamen rijden was de serene stilte al magisch. Maar nu? Dit is werkelijk de overtreffende trap van mooi: Wakker worden in Italië!

Na het ontbijt duiken Beau en ik in onze bikini’s en bijna huppelend lopen we tussen de cipressen door naar onze private pool. Zie je het voor je? JBL box aan, drankjes erbij, goddelijke lijven (#not) insmeren en liggen. Keihard genieten!

Lichtelijk rood/bruin trekken we een paar uur later onze jurkjes en sleehakken aan, springen in onze geüpgraded Aygo (4-wheel SUV diesel) en via geweldige haarspeldbochten komen we aan bij Nikis Resort!
Gelach, muziek, zon & gezelligheid komen ons tegemoet. Rondom een pool vol unicornis en gouden zwanen, is de liefde nu al tastbaar. Een trotse bruid in bikini met witte wijn in haar hand en een gastvrije (tikkeltje gespannen) gom komen ons begroeten. Zijn vader stelt zich voor als de 4e zoon en ook getuigen komen zich melden. Ik voel en zie het in alles: Dit gaat zo vreselijk gaaf worden!

Terwijl iedereen zich klaar gaat maken voor de pre-weddingparty, ontdekken wij de plek waar morgen de magie zal plaatsvinden. Wat een uitzicht. Wat een plek. Wat een heerlijkheid. Stiekem knijp in mezelf nog even voordat we de kamer van de bruid binnen lopen, die zich klaar maakt voor het eerste feestje! Haar vriendinnen maken haar nog mooier dan ze al is.
We kletsen wat maar als ik haar vraag hoe het écht met haar gaat, rollen de tranen over haar wangen. Van spanning, van liefde, van verwachting, van geluk. Wat heeft ze uitgekeken naar dit weekend en nu is het zover! Met m’n hand veeg ik een traan van haar wang en slik ik mijn eigen brok weg. Met een knuffel nemen we afscheid wetend dat we beiden niet meer kunnen wachten op morgen!

Beau en ik ontdekken het historische mooie en pittoreske Gubbio, kopen nóg een jurkje, eten vreselijk lekker en duiken redelijk op tijd ons bed in. Hoe eerder is het tenslotte de volgende dag!

De dag…

Op D-day verwent Beau me door mijn visagie te doen. Ik voel me zowaar zelf de bruid! Opgetut en al stappen we in onze stoere jeep en slingeren we de bergen in.

Nog in zijn boxer en met een shirt aan komt Rens zijn suite uit lopen! Door zijn trillende wang en vochtige ogen zie ik zijn spanning maar ook zijn geluk en liefde voor Stephanie.
De organisatie en styling zijn voor rekening van Shirley van Bloomwedding. En ja, dan zijn mijn verwachtingen hoog, maar zij weet ze als geen ander te overtreffen. De bloemen, de details, het uitzicht… het totale plaatje klopt van A tot Z.

Terwijl iedereen verwachtingsvol rond de waterput bijeenkomt voeg ik me bij de bruid. Op dat moment leest ze net de vows van Rens. Ze vonden het te moeilijk om dit tijdens de ceremonie uit te spreken. Maar middels de prachtige geschreven vellen papier (gemaakt door La Lettre Kalligrafie) gaven zij elkaar het mooiste cadeau die dag. Wat een prachtig en intiem moment.

Make-up werd bijgewerkt, knuffels werden gegeven en onderaan de trap staat haar vader te wachten…
Onder applaus maakt de stralende gom, met zijn twee getuigen, zijn entree.
Terwijl A Thousand Years klinkt komen zakdoekjes tevoorschijn en kraakt het grind. Opeens ze daar:
De stunning bride aan de hand van haar trotse vader.
Het wow-moment vond hier plaats… en echt geloof me… het was meer dan wow!

Absolutely stunning…

Haar vows voor hem…

Niet volledig,
maar geciteerde zinnen

‘Allerliefste Rens,
De afgelopen maanden zijn voorbij gevlogen. Maar ondanks dat waren ze vol van dierbare grote en kleine momenten waarbij ik ben gaan beseffen hoe bijzonder en belangrijk je voor me bent!
Door te trouwen en met heel mijn hart JA tegen je te zeggen wil ik je laten weten dat ik elke dag opnieuw voor je zal kiezen.
Ik wil je bedanken voor de afgelopen jaren die we samen hebben doorgebracht met zoveel liefde, plezier, avontuur en respect voor elkaar. Na al die jaren weet ik dat alle keuzes die we samen maken altijd tot nog iets mooiers leiden.
Onze toekomst gaan we samen tegemoet en ik beloof je er altijd voor je te zijn,
je te steunen,
je lief te hebben
en je nooit voor lief te nemen.
Liefs Stephanie’

Zijn vows voor haar…

Niet volledig,
maar geciteerde zinnen

‘Lieve Steef,
Elf jaar klinkt lang, maar wat is het snel gegaan.
Ik kan me niet bedenken welke lieve woorden wij in die jaren nog niet tegen elkaar hebben gezegd. Ik denk en hoop, dat we er geen één vergeten zijn en dat we er samen nog veel nieuwe woorden bij bedenken.
Jij en ik, wij, het voelt al die jaren allemaal al zo vanzelfsprekend. Juist die vanzelfsprekendheid is misschien het meest bijzonder! Trouwen is voor mij dan ook de bevestiging voor wat ik al heel lang weet, jij hoort bij mij en ik hoor bij jou. Jij bent mijn geluk en ik beloof je dat ik er alles aan zal doen om jouw geluk te zijn en te blijven.
Liefs Rens’

De ceremonie was doorspekt van gevoel waar geen woorden voor zijn. Van Rotterdamse gezelligheid, van fijne zelfspot en (te) veel input! Werkelijk waar, 51 getypte a-viertjes kreeg ik van en over dit heerlijke stel. Dan is het goed puzzelen om ervoor te zorgen dat het geen toespraak van 3 uur wordt maar wel een verhaal waarin iedereen zijn/haar aandeel herkend en liefde hoogtij viert!

Hun liefste gasten, die tijdens de ceremonie net zo hard mijn trouw-tissuedoos nodig hadden als dat ze me naderhand overladen met lieve woorden én limoncello, waren geweldig. Het dankbare bruidspaar, wat met knuffels en tranen (bruid), afscheid nam was fantastisch. En ondertussen de dinertafel in de ondergaande zon zien klaarstaan, maakte het magisch…
Kortom, dreams do come true! Geloof in jezelf. En in sprookjes…

‘Ik had niet durven dromen dat het zo mooi zou zijn!’, liefs Stephanie

Photocredits: Wianda Bongen Photography
Styling & Organisation: Bloomwedding 
Location: Nikis Resort

Lieve Rens & Stephanie,
Nogmaals dank jullie wel dat ik mee mocht op reis. Langs jullie liefde zo de heuvels van Umbrië in. Jullie warmte en gastvrijheid voelde onbeschrijfelijk. Jullie hebben de Italiaanse Droom uit laten komen omdat jullie er vanaf het allereerste begin in geloofden! Blijf wie jullie zijn, want jullie zijn geweldig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *