Sander & Elmira – Tintelend Trouwen

Sander & Elmira

Geloof in jezelf. En in sprookjes…
19 september 2018
NATIONAAL WINNAAR ZIWA AWARDS!!!
15 oktober 2018
Geloof in jezelf. En in sprookjes…
19 september 2018
NATIONAAL WINNAAR ZIWA AWARDS!!!
15 oktober 2018

Lieve Marielle

Wat ben je een kanjer!
Vanaf het moment dat we jou ontmoette op de open trouwlocatie route sprak je ons enorm aan met een gecombineerde ceremonie van het burglijk en het kerkelijke huwelijk. Toen we onze 1e afspraak hadden staan en bij jouw voordeur stonden voelden wij ons speciaal (jij weet wel waarom).

Na een avond heerlijk gebabbeld te hebben bij de open haard, keerden we huiswaarts, we keken elkaar aan en wisten het zeker: Jij moest onze ceremoniespreker worden!

Na vele gezellige en leuke appjes, gesprekken, telefoontjes en mailtjes was onze dag daar. De ceremonie zou plaats vinden op de hei, maar de regen gooide helaas roet in het eten. We moesten uitwijken naar onze feestlocatie, maar JIJ hebt ons de regen doen vergeten. Wat was het speciaal!!! Een ceremonie met een lach en een traan, ons verhaal.

Jij hebt dit zo mooi vertelt en hebt onze gasten echt meegenomen in óns. Ze hebben het er nog steeds over. Ook ons zoontje van 9 maanden werd bij de ceremonie betrokken en de herinnering hieraan heeft een mooi plekje in huis gekregen. Het was een fantastische dag waar we nog heeeeeeel lang van zullen genieten.

Mede door de ideeën die je hebt aangedragen, is het een onvergetelijke dag geworden waar we ons beide goed bij voelden.

Dankjewel!

Liefs Sander en Elmira

Fotocredits: Poppin Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *