Great Weddings in France – Tintelend Trouwen

Great Weddings in France

Tom, Marlijn & Cas
12 januari 2021
Zeg het met liefde | Leonie
25 januari 2021
Tom, Marlijn & Cas
12 januari 2021
Zeg het met liefde | Leonie
25 januari 2021
Jij geeft deelnemers de ruimte om zichzelf te zijn, maar daagt een ieder uit om daarbij de beste versie van zichzelf meer naar voren te laten komen. Je bent puur en eerlijk en dat is heel fijn in een gesprekspartner. Jij had de leiding, maar ieder mocht iets bijdragen.

Lieve Marielle,

Aan het begin van een nieuw jaar een training volgen zoals afgelopen zaterdag was heel fijn. Eigenlijk hét perfecte moment om weer even heel kritisch te kijken naar jezelf en eigen onderneming, om plannen te formuleren en heel veel inspiratie op te doen. Vooral de persoonlijke, warme sfeer met het kleine clubje collega’s onderling heb ik heel fijn gevonden. Vrouwen, ondernemers, gelijkgestemd en toch divers. Met ruimte voor luisteren en vertellen, vragen stellen en antwoorden krijgen. Vol nieuwe ideeën is mijn nieuwe week nu al heerlijk vlot gestart. Jij geeft deelnemers de ruimte om zichzelf te zijn, maar daagt een ieder uit om daarbij de beste versie van zichzelf meer naar voren te laten komen. Je bent puur en eerlijk en dat is heel fijn in een gesprekspartner. Jij had de leiding, maar ieder mocht iets bijdragen. De warme hartelijkheid was heel fijn! En niet te vergeten, de geweldig goede verzorging door jou en je dochters! Wat een mooi stel!

Destijds toen ik me aanmeldde was ik vooral op zoek naar kennis over de inhoudelijke kant van ceremoniespreker zijn. Dat hebben we deels besproken, maar het is ook iets wat gewoon te maken heeft met ‘vlieguren maken’, denk ik. Wel fijn dat ik – mocht het nodig zijn – komend jaar nog eens om raad mag vragen mocht ik op dat vlak vastlopen.

Ik heb genoten, het was precies wat ik nodig had (wellicht door het uitstel ivm corona kwam het zelfs op een beter moment dan eerst gepland 🙂 en ik ben blij dat ik je in het echt heb mogen ontmoeten!

Merci et à bientôt!!!
Kind regards,
Cordialement,

Gretha Wijbenga

Weddingplanner
Great Weddings in France

+33(0)6.27.45.17.48
greatweddingsinfrance.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *