Gertjan & Nanna – Tintelend Trouwen

Gertjan & Nanna

Limonade met prik Kinderopvang
25 november 2020
Tom, Marlijn & Cas
12 januari 2021
Limonade met prik Kinderopvang
25 november 2020
Tom, Marlijn & Cas
12 januari 2021

Voor altijd zit ze in ons hart, onze nieuwe BFF voor het leven, Mariëlle Bouw.

“Als ik ooit ga trouwen” zei hij, “dan moet dat wel door die blonde”. Hoe ze precies heette wisten we niet, maar het kon geen toeval zijn dat we op een bruiloft van vrienden haar in 2019 zagen. Een afspraak was snel gemaakt en in januari 2020 spraken wij met z’n drieën in de prachtige tuinkamer in Nijkerk over onze droom bruiloft. Er was direct een klik en we wisten zeker, in december 2020 gaan we bij jou ons JA woord uitspreken.

Dat het een bruiloft zou worden die niemand ooit meer zal vergeten konden we toen nog niet bedenken, maar vanaf maart werd alles anders. Van een plan A moesten we door Corona naar een nieuw plan. Maanden van onzekerheid, spanning, hoop en heel veel nieuwe plannen volgden. Elke hobbel die we tegen kwamen op weg naar onze dag in december, Mariëlle was er om ons te helpen. Welke dag het ook was, hoe laat het ook werd ze luisterde naar onze verhalen, droogde onze tranen en gaf ons steeds weer nieuwe hoop. En toen 48 uur voor onze dag de plannen weer omgegooid moesten worden was Mariëlle de persoon die niet wilde en kon geloven dat het niet zou door gaan. Ons verhaal moest gewoon verteld worden. Zij zorgde ervoor met al haar connecties dat een plan Z er kwam met een sprookjes ceremonie als resultaat.

Op 17 december 2020 vertelde Mariëlle ons verhaal tijdens een twee uur durende ceremonie. Een luisterverhaal wat iedereen heeft geraakt, ontroert, maar ook liet stralen en deed verbinden. Als geen ander kon ze onze zwartste dagen uit ons leven een glans geven, onze mooiste dagen nog meer laten stralen en liet ze alle aanwezigen voelen waarom juist zij er die middag wel bij mochten zijn ondanks alle maatregelen. Een verhaal verteld door een vrouw die voor altijd gevangen blijft in onze hartenkamers.

Gertjan en Nanna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *