Limonade met prik Kinderopvang – Tintelend Trouwen

Limonade met prik Kinderopvang

Toen de realiteit de wens voorbij schoot…
4 juni 2020
Gertjan & Nanna
4 januari 2021

Limonade met prik

Helemaal rechts op de foto, dat ben ik tijdens onze trouwdag. Onze oudste zoon Sam stelde, samen met Mariëlle van Tintelend Trouwen DE vraag of papa en mama met elkaar wilden trouwen. Wat was het waardevol om onze twee kinderen op deze bijzondere dag er bij te hebben!

Maar…… we waren ook heel blij dat we die dag een bedrijf ingeschakeld hadden om de kids te vermaken! Want relaxte kids betekent doorgaans relaxte ouders!
Voor dit bedrijf betaalden wij toen de hoofdprijs en aangezien alles waar het woordje trouwen voor staat geld kost, begon bij mij al vrij snel een idee te borrelen om toegankelijke kinderopvang aan te bieden die qua kosten een stuk lager uitvalt dan bij de grotere nanny bureaus.

Limonade met prik biedt kleinschalige kinderopvang aan tijdens je bruiloft voor de jongere gasten in de leeftijd van 1 t/m 12 jaar. Ik verzorg een programma voor de kinderen afgestemd op de wensen van de klant. Knutselen, spelletjes spelen, een kinderborrel….niks is te gek!
In overleg met het bruidspaar stel ik een kinderdraaiboek & een kinderprogramma op voor jullie grote dag. Samen kunnen we bekijken wat voor passende rol de kinderen kunnen spelen tijdens belangrijke momenten op die dag.

Kortom: de bruiloft zal net zo onvergetelijk & feestelijk worden voor de kinderen als voor het bruidspaar en alle andere gasten!

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem gauw een kijkje op de website: www.limonademetprik.nl

Met bruisende groet,

Leonie Olde Bijvank

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *