Erik & Annet – Tintelend Trouwen

Erik & Annet

Ron & Mariska
9 juli 2019
Je zal Wendy van Dijk maar mogen trouwen…
10 september 2019
Ron & Mariska
9 juli 2019
Je zal Wendy van Dijk maar mogen trouwen…
10 september 2019

Wat was vorige week woensdag een dag uit een sprookje…
Maar wel ons sprookje…

De dag begon met een flinke plensbui, daarmee konden we alle laatste restjes bagage nog net even wegspoelen (dit zeggen wij altijd als we een mindere dag hebben gehad en dan onder de douche gaan: even alles wegspoelen).

Daarna brak de zon door en hebben wij alleen maar kunnen genieten, van elkaar, van Vriend, alle lieve mensen om ons heen, de locatie, de relaxte videoman en fotograaf, de muzikant en van JOU.

Tjeee Mariëlle, wat een bijzondere trouwceremonie hebben wij mogen ontvangen van jou. Ondanks dat wij onze eigen verhalen, uit die 2 rugzakken, echt wel kennen. Maar dan zo verwoorden dat het ons allen weer raakt, wat zich dan uit in een traan en lach. Zoooo bijzonder. Jouw woorden zijn zo goed gekozen, intens en komen binnen. Het mocht dan ontzettend warm zijn in de ceremoniezaal, maar je verhaal kwam binnen bij iedereen, jij op je mooie hoge hakken in die zware warme toga. Hahaha.

De dag verliep perfect. Wij genieten nog steeds en mogen zo dankbaar zijn dat door alle lieve mensen om ons heen dit een onvergetelijke dag is geworden.

Je zit in ons hart lieve Mariëlle, dank je wel.

Dikke kus Erik en Annet en een poot van Vriend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *