Diderik & Sam – Tintelend Trouwen

Diderik & Sam

Op glad ijs…
28 februari 2018
Kees & Nienke
28 februari 2018
Op glad ijs…
28 februari 2018
Kees & Nienke
28 februari 2018

Lieve Marielle…

Inmiddels al weer een tijdje geleden dat onze bruiloft heeft plaatsgevonden maar ik blik graag terug, middels een absoluut verdiende recensie, op deze prachtige dag waar jij een belangrijke rol in hebt gehad. De meest populaire trouwdatum 7 -7-2017 en wij hadden JOU!

De (avond)ceremonie was voor ons het belangrijkste moment van de bruiloft. Wij wilde ons verhaal delen met alle lieve mensen om ons heen.
Dat verhaal heb jij werkelijk op een prachtige manier gedeeld tijdens onze ceremonie. Alle belangrijke personen uit ons leven zijn door jou betrokken om er een compleet en mooi verhaal van te maken.

Daarnaast heb jij onze zoons van 6 & 8 ook een rol gegeven tijdens de ceremonie. Prachtig om te zien hoe jij iedere keer weer mensen weet te raken.
Erg knap als je weet hoeveel persoonlijke verhalen je iedere week aanhoort en mag vertellen en het toch voor mekaar weet te krijgen ons verhaal zo puur en persoonlijk over te brengen.

Naast dat je goed bent in ‘bruidspaar verhalen’ delen ben je als persoon ook bijzonder warm en betrokken.
Je hebt bij het tot stand komen van onze vows subtiel meegedacht en aangestuurd waar nodig.

Bedankt lieve Marielle, wij zullen jou niet snel meer vergeten!

Fotocredits: Trouwen met Thomas

 

NOTE: Als je jullie verhaal van de liefde ook graag wil laten vertellen door iemand die hiervoor is geboren… Maak dan in ieder geval een afspraak en drink gezellig een kopje thee in haar gezellige tuinhuisje in Nijkerk. De rest komt vanzelf.

 

Liefs Diderik en Sam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *