Danny & Renate – Tintelend Trouwen

Danny & Renate

Steven & Krysten
29 september 2017
18 jaar geluk in een blauw VW busje…
5 oktober 2017
Steven & Krysten
29 september 2017
18 jaar geluk in een blauw VW busje…
5 oktober 2017

P.s. Persoonlijk wil ik je bedanken dat je de moeite en tijd hebt genomen om door mijn muur heen te prikken. Door die ene avond bij ons thuis heb je mij geholpen te kunnen genieten van een van de mooiste dagen uit mijn leven.

Lieve Mariëlle,

Wat heb jij veel familie, vrienden, collega’s en kennissen geraakt tijdens de ceremonie op de mooiste en meest dankbare dag uit ons leven.

Jij hebt in woorden uitgesproken wat al die mensen in die (snikhete!) ruimte voor ons betekenen en… voor ons misschien nog wel het moeilijkste, maar daardoor het bijzonderste op deze dag; jij hebt ons geholpen om onze liefde voor elkaar in woorden uit te drukken.

Jouw gedicht (zelf geschreven of ‘gevonden’) is voor ons zo waardevol, jouw aanwezigheid heeft de dag compleet gemaakt. Jouw woorden naar onze dierbaren heeft onze band met hen nog sterker gemaakt en halen we, nu al, in goede en minder goede momenten zoveel kracht uit.

In de bijlage staat een foto, niet één van jou op jouw ‘vaste’ plek in de zaal maar een foto van een moment waar wij intens gelukkig zijn met wat jij en Klaas hebben gedaan voor ons.

Liefs Danny en Renate

Note: Danny & Renate zijn getrouwd in Hoeve Sparrendam waar ik als BABS van de gemeente Nijkerk fungeerde. Desalniettemin vond ik hun lieve woorden zo mooi dat ik ze graag met jullie wilde delen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *