27 september 2015 Trouwlala Event – Tintelend Trouwen

27 september 2015 Trouwlala Event

Erwin & Priscilla
22 augustus 2015
DRKS! Let’s celebrate!
1 september 2015
Erwin & Priscilla
22 augustus 2015
DRKS! Let’s celebrate!
1 september 2015

Laat je adviseren, verrassen en inspireren door het Trouwlala team & haar partners tijdens het Trouwlala Event 2015. Pik de laatste trends, tips and tricks mee voor jouw bruiloft en ga met veel nieuwe ideëen aan de slag!

“In een festival- achtige sfeer ontmoet je ons; het Trouwlala team en onze ‘finest partners’. Wij reiken de vele mogelijkheden aan om jullie bruiloft helemaal naar jullie hand te zetten. Van styling tips tot entertainment, van culinaire hoogstandjes tot organisatorische vraagstukken en alles wat daar tussenin zit. De Stadsvilla in Sonsbeek staat deze dag helemaal in het teken van trouwen, feest en gezelligheid.

Wij hebben voor jullie alleen de beste leveranciers geselecteerd, die wij dan ook graag aanbevelen. Trouwlala Tipt bijvoorbeeld goede partijen voor prachtige jurken, mooie pakken, ringen, overnachtingen & nog veel meer. Houd onze website en Facebook pagina de komende tijd goed in de gaten en lees daar meer over over onze zorguldig uitgekozen partners. Bezoek ze vervolgens tijdens ons event.

Het Trouwlala Event 2015 sluit aan op de landelijke Open Toptrouwlocatie Route op 27 september 2015. De toegang is gratis. Van 12.00 tot 17.00 uur verwelkomen wij jullie graag. Tot dan!”

Aldus Het Trouwlala team! Laat Tintelend Trouwen nu partner zijn en hier ook bij aanwezig zijn! Ik hoop jullie te mogen ontmoeten!

TROUWLALA-eventposter-1-724x1024 TROUWLALA_achterkant_2

JUNGLE CHIQUE | Styled shoot Trouwlala from Jan Persoon on Vimeo.

Behind the scenes of JUNGLE CHIQUE | Trouwlala’s Styled Shoot from Jan Persoon on Vimeo.

zondag 27 september van 12.00 uur tot 17.00 uur Stadsvilla Sonsbeek, Tellegenlaan 3, Arnhem Toegang = Gratis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *