Voor alle romantische & verliefde harten… – Tintelend Trouwen

Voor alle romantische & verliefde harten…

Roy & Lisanne
4 juli 2015
Westwing; tips & trics voor jouw unieke dag!
15 juli 2015
Roy & Lisanne
4 juli 2015
Westwing; tips & trics voor jouw unieke dag!
15 juli 2015

Dennis & Marielle

Er verschijnt een bericht op het scherm van mijn telefoon…

“Help je ook bij huwelijksaanzoeken? Want mijn broer wil niets liever dan zijn vriendin ten huwelijk vragen! Lfs Danique”

Omdat liefde voor liefde, verbinden, romantiek en het creëren van mooie momenten is waarvoor ik leef, reageerde ik direct met een YES! Al vrij snel hadden we een brainstorm-sessie. Dennis, de jongen die door zijn liefde voor Mariëlle eigenlijk niet wist wat hem overkwam, was nog nooit zo verliefd geweest. Nog nooit had een meisje dit in hem los gemaakt. Nog nooit was hij zo zeker geweest dat hij samen met iemand oud wilde worden.

“Het aanzoek moet echt bijzonder en speciaal zijn want dat verdient ze zo”

Oh boy, like that stuff!
Mijn hoofd sloeg op hol, zag flitsen van locaties, mooie decoraties en liefdevolle woorden op mijn netvlies verschijnen. De plannen werden concreter; hoe, wat en waar kregen invulling. De woorden bijzonder, tot in de puntjes verzorgd, intiem en onverwachts bleven de boventoon voeren.
Natuurlijk wil je dat zo’n aanzoek een blijvende herinnering is, een moment om voor altijd te koesteren in je hart. Dus mijn zoektocht naar de juiste leveranciers voor dit speciale moment begon.
Om de liefde vast te leggen kwam ik uit bij Fotograaf Sander van Mierlo (Flexmi.nl) en Videograaf Jan Persoon (Janpersoon.com). Beide jong, spontaan, enthousiast en altijd in voor nieuwe uitdagingen. Hun kwaliteit om op de juiste momenten liefde vast te leggen is subliem!

Die beelden worden alleen maar mooier als je een prachtige locatie kan stylen met behulp van specialisten op dit gebied. Mensen die exact zien en voelen wat een locatie en de setting nodig heeft. Die hun hand niet omdraaien voor 35 extra palen in de grond voor het verlichtingssnoer wat we tijdens het locatiebezoek ‘spontaan’ bedachten…. Esther & Tim, van Te Leuk Trouwen (teleuktrouwen.nl) waren die geweldige styling-specialisten. Hun prachtige accessoires, hun inzet, spierballen en denken in mogelijkheden zorgde ervoor dat ons team compleet was.

‘Wat zal ik aan doen tijdens het aanzoek? Wil je me helpen met wat ik tegen haar ga zeggen? Lukt het allemaal, oh ik heb er echt zo’n zin in!’

Stiekem appte Dennis en ik … Mijn hart smelt als ik zo’n stoere mooie jongen van zijn meest kwetsbare kant mag zien. Dat is wat pure liefde met iemand kan doen. Allemaal bevestigingen waarom het werken met liefde zo’n voorrecht is!

Vijftien juni was het zover…

Het ‘Just say YES-team’ kwam om 1600u aan bij het Henschotermeer in Woudenberg. De vrachtwagen vol spullen kon gelost worden: tafels, een Chesterfield, pallets, typemachines, ontelbaar veel lampjes & koffers, palen, tapijtjes etc. etc. Spierballen, sportschoenen en hilarische momenten via de portofoons werden afgewisseld met spanning, tijdsdruk en finishing touch.
Tot in de kleinste details werd het prachtige aanzoek klaargemaakt. Want het aanzoek zou intiem en persoonlijk worden, een moment voor hun samen, maar wat direct daarna gevierd mocht worden met de mensen die voor hun samen zo dierbaar zijn…

1925u: “Daar komt ze…”, was het bericht via mijn oortje. Lotte, mijn dochter (en uitgeroepen tot RUNNER van de dag) liep op haar af… “Ben jij Mariëlle? Dan heb ik iets voor je”.
En daar was het eerste persoonlijke briefje. Ze volgde het pad van de liefde met gestylde plekjes, langs foto’s, een gedicht, tot aan de verlichte brug waar ze werd opgewacht door 6 kinderen die voor haar zo belangrijk zijn.

Ze gaven haar allemaal een bloem wat een prachtig boeket vormde. Ze was werkelijk tot tranen geroerd. Maar ze keek dwars door haar tranen heen, richting de brug… want daar kwam de liefde van haar leven haar tegemoet lopen.
Na een intense knuffel liepen ze terug naar de Chesterfield die voor de romantische back drop stond terwijl de zon én de LOVE-letters hen tegemoet schenen.

“Lieve Mariëlle,
We hebben het er al samen over gehad….
We hebben zelfs al gekeken naar mooie plekken om te gaan trouwen.
Maar voor het zover is, wil ik je officieel ten huwelijk vragen. Niet zomaar op de bank, niet in Turkije tijdens de vakantie afgelopen week, maar op een speciale manier omdat je dit verdiend. Dit omdat jij zo bijzonder voor mij bent.
Door jou ben ik de betere versie van mezelf geworden.
Je laat me zien wat echte liefde met iemand kan doen.
Vijf maanden geleden werd ik verliefd op een manier die ik nog nooit eerder had gevoeld, houden van is erbij gekomen en dit voelt zo ontzettend goed! Met jou wil ik de rest van mijn leven delen, daarom wil ik je vragen: Wil je met me trouwen?”

Een volmondig JA, dikke tranen van ontroering & geluk bij het gelukkige stel én bij de familie & vrienden die uit het bos waren komen lopen. En ja, ook een flinke brok in de kelen van het “Just say YES-team” (ok, ik geef het toe…bij mij ook dikke tranen…:)

Er werd getoost met champagne, Danique (de zus van Dennis) had de heerlijkste taart en hapjes verzorgd en in de warmte van de zon, werd er op blote voeten in het zand GENOTEN, na gesnotterd en gekoesterd!
Dit is zoals het hoorde te zijn. Het klopte; de liefde, het aanzoek, de voorbereidingen en de mensen die het mogelijk gemaakt hebben!

When you invest your love you invest your life

Vendors:

Fotograaf : Sander van Mierlo – www.flexmi.nl
Videograaf : Jan Persoon – www.janpersoon.com
Styling : Esther & Tim – www.teleuktrouwen.nl
Organisatie : Marielle Bouw – www.tintelendtrouwen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *