If you’re lucky enough to be different, never change…. – Tintelend Trouwen

If you’re lucky enough to be different, never change….

Bruidspaar Dieshjon & Channah
Dieshjon & Channah
16 februari 2013
Follow your dreams….
15 maart 2013
Bruidspaar Dieshjon & Channah
Dieshjon & Channah
16 februari 2013
Follow your dreams….
15 maart 2013

If you're lucky enough to be different, never change....… en met die gedachte is het begonnen

Als je zo geniet van het werk dat je doet, van de mensen die de ontmoet en van de verhalen die je te horen krijgt dan groei je! Het liefst zou ik elke dag wel een huwelijk willen sluiten. Onbeschrijfelijk is het om te voelen wat dit werk met je doet. Allereerst is het al fijn als een bruidspaar voor je kiest. Het is fijn om te weten dat mensen zoveel vertrouwen in je hebben dat ze dit speciale moment aan je toevertrouwen. Dan volgt er een gesprek. Tijdens dit gesprek worden veel zaken besproken… en merk ik dat je soms heel dicht bij iemand komt! Intieme zaken, ervaringen, mooie belevenissen, treurige momenten, alles komt voorbij. Zelf ben ik heel open, het mooie is dat het fijn is als je dat terugkrijgt. Iedereen keer verbaas is me er weer over hoeveel mensen je willen toevertrouwen. Dat schept een band en wat mij betreft is die ook nodig voor de samenwerking die je samen aangaat. Het begon te kriebelen… mijn ondernemingsdrang begon weer aan te wakkeren… Follow your dreams… ja waarom ook niet? Een bedrijfsnaam was zo bedacht… die komt voort uit de lijfspreuk die ons gezin nastreeft… Een website… Hoe heerlijk is het als er iemand is die kan maken wat jij in je hoofd hebt?! Miranda Terlouw van Add Some Color kan dat. Dat wist ik al en wederom heeft ze het bewezen.

Teksten ging ik schrijven voor de website… als warme broodjes kwamen ze uit de oven… Bij elke stuk wat ik geschreven had dacht ik nog meer; wat wil ik dit graag!!!

Aangemeld bij Matrimonium, de vereniging voor trouwambtenaren. Het doel van deze vereniging: De professionaliteit en vakkundigheid van de trouwambtenaren in stand houden en verbeteren. Een netwerk opzetten en informatie uitwisselen. Hier kan ik alleen maar achter staan, dus natuurlijk heb ik me aangemeld! Aanmelden voor een training… voor de aankomend commerciële BABS, gegeven door twee commerciële BABSen. Hoe kun je beter op weg geholpen worden dan door de mensen die die weg al een keer bewandeld hebben?! Alle vragen en hobbels kunnen we bespreken! Een uitgelezen kans die ik natuurlijk niet onbenut laat! Opeens aanvragen van twee bruidsparen die graag na 12,5 jaar nog een keer ja tegen elkaar willen zeggen… Niet ‘We do’, maar ‘we still do…’ Natuurlijk verleen ik ook daar graag mijn medewerking aan! Heerlijk als mensen willen bevestigingen dat ze nog steeds van elkaar houden en stil willen staan bij hun liefde voor elkaar!

Maar tussen alle huwelijken door, terwijl alle ontwikkelingen gaande zijn heb ik ook een onderbuik-gevoel…. Dat kriebelt, dat steeds aanwezig is, dat springt als ik het de kans geeft… want o wat is dit allemaal spannend!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *