Sjors & Manette – Tintelend Trouwen

Sjors & Manette

Danny & Laura
27 september 2017
Steven & Krysten
29 september 2017
Danny & Laura
27 september 2017
Steven & Krysten
29 september 2017

Een geweldige, unieke en persoonlijke ceremonie om nooit meer te vergeten!

Wij zijn enorm blij dat we Marielle als babs hadden. Tijdens het eerste gesprek klikte het al goed. Ze stelde ons op ons gemak en gaf ook allerlei nuttige tips voor de bruiloft (ook over andere dingen dan de ceremonie). Heel fijn!

We hebben elkaar een paar keer gezien en gesproken voorafgaand aan de grote dag. Ze doet veel moeite om het bruidspaar – en ook de context – te leren kennen. In de voorbereiding naar het huwelijk verzamelt ze namelijk niet alleen input van het bruidspaar zelf, maar ze stelt ook vragen aan de getuigen, ceremoniemeester en betrekt eventueel nog andere familieleden/ vrienden erbij.

Van alle input maakt ze het ‘ceremonieverhaal’. En hoe! Marielle is zelf zo enthousiast, dat straalt ze ook uit naar iedereen! Zowel wij als het publiek hingen aan haar lippen. Het verhaal raakte ons. En in het publiek werd ook af en toe een traantje weggepinkt. De ceremonie was boeiend van begin tot eind! De reacties van onze gasten waren ook heel positief (hoe zijn jullie bij haar gekomen, wat deed ze dat goed, ik heb dit nog nooit meegemaakt bij een ceremonie).

 

En ja, je betaalt meer dan wanneer je een gemeenteambtenaar hebt, maar je krijgt er zoveel voor terug! Een geweldige, persoonlijke en unieke ceremonie om nooit meer te vergeten. Dat was – en is – ons heel veel waard.

 

Lieve groetjes van Sjors en Manette

Locatie: Stadsvilla Sonsbeek
Foto’s: Flexmi Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *