DirkJan & Gerdina – Tintelend Trouwen

DirkJan & Gerdina

IK GELOOF…
15 november 2018
Joost & Sagitta
5 december 2018
IK GELOOF…
15 november 2018
Joost & Sagitta
5 december 2018

Mariëlle is een bijzondere vrouw! Onze eerste kennismaking met haar was al bijzonder: net voor de vakantie en toch alle tijd voor ons…
Wat een bijzonder gesprek, tranen vloeiden rijkelijk bij alledrie! Maar gelukkig hebben we ook enorm gelachen met elkaar, het voelde als een warme deken!

Na onze kennismaking gingen wij totaal overrompeld en stil van alle emoties een hapje eten, dachten na over deze zo bijzondere ontmoeting en wisten toen al zeker dat deze lieve bijzondere vrouw onze ceremonie moest gaan leiden.
Onderweg naar huis haar gebeld en gevraagd of ze ons wilde trouwen en dat wilde ze maar al te graag!

Even later verscheen er op haar fb site dat prachtige berichtje…over ons (22 juli 2016) overmand door emoties las ik het aan mijn toekomstige man voor… en toen huilden we samen, tranen van geluk, tranen van emoties… wat schreef ze mooi, wat raakte ze ons…tóén al!!!
De weg naar onze trouwdatum was niet lang…juli-november, af en toe een appje, mailtjes enz tja je moet deze lieve vrouw toch op de hoogte houden van wat de plannen en veranderingen waren? :))
Ze mailde en belde met getuigen, vrienden en familieleden… een heerlijk geheimzinnig sfeertje ontstond er zo, en wij? Wij wachtte in spanning af wat komen ging….

De vows werden verstuurd naar Mariëlle, lieve hartverwarmende berichtjes kwam als reactie naar ons terug! Wat kwam het nu ineens dichtbij!
Mariëlle kwam bij ons langs, wat was dat gezellig!! De kinderen genoten en wij ook! Nog meer geheimzinnigheid…héérlijk! Wat een geweldig leuke tijd om naar je huwelijk toe te leven!
De appjes die bleven, zo ook de reacties op fb….wat fijn en wat mooi!

En toen was daar DE dag, de grote dag! Wat waren we blij je te zien lieve Mariëlle, met je warmte omarmde je iedereen! Wat was het een prachtige ceremonie! Iedereen genoot, emoties alom, een lach en een traan….Wat lagen ze dicht bij elkaar die dag. Zoals je ons beschreef, over onze liefde vertelde…wat deed je het mooi en bijzonder!
Lieve lieve Mariëlle…. dank je wel dat je onze dag zo bijzonder hebt gemaakt! Dank je wel voor al je lieve en mooie woorden, dank je wel voor je warmte. Dank je wel voor alles!

Liefs DirkJan en Gerdina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *