bruidsfotograaf

FLEXmi Bruidsfotografie

Jan Persoon Videografie
2 maart 2016
Zangeres Ott Muzikale beleving
18 maart 2016
Jan Persoon Videografie
2 maart 2016
Zangeres Ott Muzikale beleving
18 maart 2016

Als ‘mensen-mens’  is mijn grootste passie & drive is het vastleggen van momenten en emoties op jullie bruiloft.

Als bruidsfotograaf geniet ik hier ook elke seconde van.

Dit is wat je duidelijk terug ziet in mijn trouwreportage en jullie trouwalbum. Elke foto die ik schiet zal een moment of emotie vertellen van jullie trouwdag.

Mijn naam is Sander van Mierlo, bruidsfotograaf van FLEXmi fotografie. Onopvallend en geen enkel belangrijk moment van de dag missen zijn een van mijn kwaliteiten. Jullie zullen niet eens door hebben dat ik jullie trouwdag heb vastgelegd. Ik meng mij tussen de daggasten en wordt als het ware onderdeel van jullie trouwdag. Gedurende de hele trouwdag zullen de foto’s op een ongedwongen en ontspannen manier geschoten worden. Geen poseer momenten, een kusje hier een kusje daar.

Nee, ik ga voor de echte liefde en de emoties tussen jullie als bruidspaar.

 

Door de jaren heen heb ik mij als bruidsfotograaf o.a. gespecialiseerd in het vastleggen van trouwfeesten. Jullie trouwfeest is het moment dat alle officiële momenten voorbij zijn, jullie en de gasten klaar zijn voor een knalfeest om jullie huwelijk in te luiden! Jullie openingsdans zal op een creatieve en fantastische manier vastgelegd worden, en de avondgasten zullen ook niet gemist worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *