Mijn lievelingen...

Verliefd, verloofd en uiteindelijk getrouwd… dat is waar het telkens op neer komt. Maar vaak mag ik samenwerken met de leukste, tofste en liefste leveranciers die de kwaliteit leveren die ik zo belangrijk vind. Heel graag werk ik met hun samen en daarom geef ik jullie de mogelijkheid om op deze manier heerlijk met ze kennis te maken!

Limonade met prik Kinderopvang

Limonade met prik biedt kleinschalige kinderopvang aan tijdens jullie bruiloft voor de jongere gasten (1 t/m 12 jaar). Knutselen, spelletjes spelen, een kinderborrel….niks is te gek!

KaBoom! Vuurwerkshows

Op zoek naar de kers op de taart voor jullie bruiloft? Dan hebben jullie de “finishing touch” zojuist gevonden. Hebben jullie al nagedacht over een afsluiting met een fantastische vuurwerkshow?

Melissa Selijn fotografie

Van details tot sfeer, de kleine momenten en emoties, maar vooral de liefde voor elkaar. Niets wordt vergeten. Ieder moment is er één: Grijp ‘m vast, kijk ernaar en koester het!

Cake and More cake design studio

Een ceremonie vol liefde en passie! Daarna? Taart! Jullie bruiloft is uniek, net als jullie bruidstaart. Met liefde voor detail & passie voor smaak laat ik de bruidstaart perfect aansluiten bij jullie grote dag!

Zangeres Kelly Muzikaal Genot

Live muziek laat zich zien op de gezichten van jullie dierbaren… Op het gezicht van je geliefde wanneer jij je intrede maakt. Op het gezicht van jullie getuigen…

Bureau Cocoon Fotografie

honest love. real life. my heart. your stories. Het blijft iedere keer weer bijzonder om aanwezig te mogen zijn bij zo’n intieme gelegenheid als een bruiloft.

Wedding by Liset Weddingplanner

Jullie trouwdag moet alles zijn zoals het was in je dromen. Ik ga die uitdaging graag met jullie aan. Niets is te gek! Laten we liefde vieren en het onvergetelijk maken!

Te Leuk Trouwen Unieke styling

Zijn jullie op zoek naar een unieke en hippe bruiloft op welke locatie dan ook in Nederland of buiten de landsgrenzen? Gevonden! Stop maar met zoeken!

Zangeres Ott Muzikale beleving

Maak je huwelijksceremonie, borrel, diner, receptie en feest extra speciaal en boek zangeres Otteline Philippi! Van mooie ballads tot up-tempo muziek, Otteline heeft een zeer breed repertoire.

FLEXmi Bruidsfotografie

Als ‘mensen-mens’  is mijn grootste passie & drive is het vastleggen van momenten en emoties op jullie bruiloft. Ik geniet ik hier ook elke seconde van. Mag ik jullie vangen op beeld?

Jan Persoon Videografie

Als jullie Marielle als trouwambtenaar kiezen, dan hebben jullie zonder meer oog voor detail. En dat is nou precies waar mijn kracht ligt als ik een bruiloft vastleg. Het is mijn passie om…

Jouw vermelding hier?

Sluit jouw manier van werken, kennis, professionaliteit, passie, liefde voor het vak en enthousiasme aan bij de werkwijze van Tintelend Trouwen? Laten we dan hete thee of koude wijn drinken!